Popular Post jarek996 Posted June 3 Popular Post Share Posted June 3 Sorry, ze wam sie tutaj wtryniam, ale chcialem zamiescic kilka fotek z zawodow, ktore odbywaja sie dzisiaj (i jutro) na naszym Malmöwskim lotnisku. Sa to zawody z seri Europa Cup organizowane wspolnie z niemieckimi kolegami. Chlopakow z Olesnicy pewnie znacie osobiscie 😉 Ja ich w kazdym razie dzisiaj poznalem. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy_R Posted June 3 Share Posted June 3 To w Malmö jest "dopiero" maj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek996 Posted June 4 Author Share Posted June 4 15 godzin temu, Jerzy_R napisał: To w Malmö jest "dopiero" maj? 😂 Oczywiscie ze CZERWIEC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy_R Posted June 4 Share Posted June 4 A już myślałem, że znasz sposób by można cofnąć się w czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin83 Posted June 8 Share Posted June 8 Czerwiec opóźniony jak pendeltåg w Stockholmie🤣🤣🤣 Jarek, lotnisko macie super, u mnie w Stockholmie to krzaki, lasy, górki. A gdzie Twoje modele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek996 Posted June 9 Author Share Posted June 9 Ja "niecombatowy". Z wiadomych wzgledow, TYLKO uczesniczy mogli latac przez dwa dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaweto Posted June 9 Share Posted June 9 Koledzy z Oleśnicy mają fantastyczną przyczepkę !!! Z pewnością wzbudza ogromne zaciekawienie na drodze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts