Rekrut:) Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam! Dzisiaj poszukuję planów dwupłata.Model pod silnik 4ccm(takim dysponuję).Jeśli ktoś posiada fajne plany jakiegoś dwupłata będę bardzo wdzięczny.Nie ukrywam że chciałbym aby plany były czytelne a model "pewny" :wink: Jeśli tylko będę mieć plany i policzone co i ile trzeba mieć jadę do sklepu i rozpoczynam budowę Plany w dowolnym formacie choć pdf w skali 1:1 mile widziane ale z tym mi ktoś inny najwyżej pomoże :wink: P.S Może ktoś wykonał jakiegoś dwupłata i ma nawet jakieś fotki?? :wink:
paweln7 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 witam Polecam "BIES-a" plany były w formie papierowej w modelarzu mam taki samolocik na LA 25 pomniejszony do 1080mm rozpiętości i 1600g wagi latał dostojnie i prawie sam. Jak byś reflektował na ksero planów to aj znać na PW a jutro coś wyszperam Sorry za słabe foto ale robione komórką
Slawek_9000 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ultimate 40, ale na troche wiekszy silnik, choc na 4,0 tez by poleciał
.:figol:. Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Hej. Zerkni sobie na te plany i opis: http://www.modelarz.com/artykuly.php?id_art=17&w=d&ta=1 Mój lata przecudnie na silniku OSmaxa 4cmm. Na forum był juz temat poświęcony właśnie FILIPOWI i zdjęcia znajdziesz
JarekF Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 No jest trochę tego. Polecam Jungmana - plany były w MODELARZU (co prawda na uwięź, ale drobne przeróbki i można przystosować do RC) trzeba by je trochę powiększyć, lub Fly Baby w wersji dwupłat jako Plany Modelarskie. Oba samolociki mają "rasowy wygląd" i są półmakietami. Mam plany obu, daj znać czy jesteś zainteresowany.
TooM Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 pod silnik 4ccm(takim dysponuję) A dokładniej jaki?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.