Skocz do zawartości

Weekend z Easy Gliderem i nie tylko...

Jacekos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm...co prawda nie mam EG czy jemu podobnego, ale może wpadnę ze swoimi maszynkami na poznanie się i jakiś mały rekonesans lotniczy :)

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj lataliśmy choć akcja była dość spontaniczna ze zględu na pogodę.

Jutro też zamierzamy choć oczywiście ze względu na pogodę będziemy się zdzwaniać rano.

Zainteresowanych Modelarzy z Gdyni i okolic zapraszamy. Żeby jednak nie było falstaru jest prośba o przesłanie numerów telefonów na priv ew. Czujność na forum.

Jeszcze raz serdecznie zapraszam

Pzdr.

Jacek

Opublikowano

Byliśmy, zmarzliśmy, lataliśmy... :)

na początek mój drugi lot z kamerką (chwilowo telefoniczną) na pokładzie.

Pierwszy zakończył się kraksą (zostałem strącony prze Andrzejap) co z pewnością, po niezbędnej obróbce pokażemy na filmie (z lądowaniem w sosnach bez statecznika pionowego - bo został obcięty) wraz ze zdjęciami. Zabawa była przednia :)

Andrzejp - mam nadzieję, że na kolejne spotkanie, na dziobie zaznaczysz pierwsze strącenie ;)

Do następnego!

Jacek

Opublikowano

Witam,

filmu nie znam... a kawałek (bezdyskusyjnie) piękny. Rozkoszny, miękki wręcz upojny. Całkiem jak latanie... ;) - Chrystal Clarity (Terrence Brewer).

Opublikowano

To spiknięcie się z Jackiem w powietrzu to troszeczkę przez Kefira, bo znalazł się na linii i przez to nie widziałem naszych EG no i bum!

A to liknk do filmiku nakręconego kamerką FlyCamOne2 tego dnia.

Opublikowano

Marcin, to był tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczności, bo z tego co pamiętam, to Ty wtedy latałeś swoim EG. A z drugiej strony, to dobrze że Jacek tak słabo przykleił ten statecznik po poprzednim krecie i tak na prawdę, to on się tylko odkleił.

Co do filmiku, to Floydzi zasługują tylko na to żeby ich słuchać, słuchać, słuchać... , a nie oglądać przy tym jakieś marne filmy. Więcej już tego nie zrobię - obiecuję Tomku.

Opublikowano

No cóż... ale Wam zazdroszczę... U mnie w Karpaczu jeszcze ciapa, na polu błoto, a polatało by się :(. Serdecznie pozdrawiam wszystkich lataczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.