Jacekos Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam, Tym razem w 3mieście pogoda dopisała. Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A gdzie jest takie ładne pole w okolicy ? Często tam latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, latamy tutaj http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=18d8c6efa5312af2 Jest to polana na Chwarznie między sokólką a obwodnicą. Jak jest pogoda to weekendowo ok 10-11 się zjeżdżamy. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Hmmmm...co prawda nie mam EG czy jemu podobnego, ale może wpadnę ze swoimi maszynkami na poznanie się i jakiś mały rekonesans lotniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 No było by przyjemnie się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 To może i jak bym wpadł popatrzeć bo sprzęt do latania się robi. no :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam, Dzisiaj lataliśmy choć akcja była dość spontaniczna ze zględu na pogodę. Jutro też zamierzamy choć oczywiście ze względu na pogodę będziemy się zdzwaniać rano. Zainteresowanych Modelarzy z Gdyni i okolic zapraszamy. Żeby jednak nie było falstaru jest prośba o przesłanie numerów telefonów na priv ew. Czujność na forum. Jeszcze raz serdecznie zapraszam Pzdr. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jakoś tak wyszło że ja byłem na Lini strzału http://www.vimeo.com/3515977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No jak Jacek tak pięknie zaprasza, to ja nie odmówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Zapraszamy na Chwarzno start ok 11:45 Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ja będę 11:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Byliśmy, zmarzliśmy, lataliśmy... na początek mój drugi lot z kamerką (chwilowo telefoniczną) na pokładzie. Pierwszy zakończył się kraksą (zostałem strącony prze Andrzejap) co z pewnością, po niezbędnej obróbce pokażemy na filmie (z lądowaniem w sosnach bez statecznika pionowego - bo został obcięty) wraz ze zdjęciami. Zabawa była przednia Andrzejp - mam nadzieję, że na kolejne spotkanie, na dziobie zaznaczysz pierwsze strącenie Do następnego! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jacku, co to za cudowna muza. Filmu nie pamiętam ale muzę tak szczególnie to solo gitarki z Hamondem. MIODZIO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekos Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, filmu nie znam... a kawałek (bezdyskusyjnie) piękny. Rozkoszny, miękki wręcz upojny. Całkiem jak latanie... - Chrystal Clarity (Terrence Brewer). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 To spiknięcie się z Jackiem w powietrzu to troszeczkę przez Kefira, bo znalazł się na linii i przez to nie widziałem naszych EG no i bum! A to liknk do filmiku nakręconego kamerką FlyCamOne2 tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Fajne, tylko na litośc boską po co to wycie silnika i łomot wiatru? Floydzi nie zasłużyli sobie na taką profanację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja ci dam na linii ja stałem koło samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Marcin, to był tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczności, bo z tego co pamiętam, to Ty wtedy latałeś swoim EG. A z drugiej strony, to dobrze że Jacek tak słabo przykleił ten statecznik po poprzednim krecie i tak na prawdę, to on się tylko odkleił. Co do filmiku, to Floydzi zasługują tylko na to żeby ich słuchać, słuchać, słuchać... , a nie oglądać przy tym jakieś marne filmy. Więcej już tego nie zrobię - obiecuję Tomku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No cóż... ale Wam zazdroszczę... U mnie w Karpaczu jeszcze ciapa, na polu błoto, a polatało by się . Serdecznie pozdrawiam wszystkich lataczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A będzie relacja z katastrofy kiedyś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.