alchemique Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 http://www.airshowbuzz.com/videos/view.php?v=aba50f1b - trzeba mieć fantazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Cóż, gość najwyraźniej szuka mocnych wrażeń, zwykła akrobacja już go chyba nudzi :roll: Ale filmik spoko, no i pilot niezły jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Aby teraz czekać na głosy, że to skrajny debilizm bo go dzieci będą naśladować po obejrzeniu tego filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Aby teraz czekać na głosy, że to skrajny debilizm bo go dzieci będą naśladować po obejrzeniu tego filmu. A to racja! Dzisiaj mnie jeden dzieciak prawie wziął na śmigło jak przelatywał sobie pół metra nad ziemią :evil: To przypomina mi moje ulubione zabawy z IŁ2:sturmovik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 dobry koleś podoba mi się filmik 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mi też się podoba ten film respekt dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 O fak, koleś rządzi!!!!!!!!!!!!! Jurgis był dla mnie zybeściakiem, ale teraz mam nowego ulubieńca :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Mistrzowski film.I do tego Nightwish :mrgreen: .Jeden z lepszych filmików, jakie widziałem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 cudze chwalicie......... za komuny któryś znudzony koleś na SU? przeleciał po mostem na Wiśle po czym został zwolniony z armii i został szefem wyszkolenia w areoklubie znałem gościa osobiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Szczerze? Twoja opowieść nie zrobiła nawet w 1/100000000 takiego wrażenia jak choćby muzyka z filmu, który tu komentujemy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Szczerze? Twoja opowieść nie zrobiła nawet w 1/100000000 takiego wrażenia jak choćby muzyka z filmu, który tu komentujemy :rotfl: :crazy: To jak Ty na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mistrzowska to jest beczka ze szklanką. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 http://static.rcgroups.com/forums/attachments/9/2/5/2/6/a2377040-92-Sukhoi-30204.jpg http://www.pistonheads.com/GASSING/topic.asp?h=0&f=141&t=466937&mid=0&i=0&nmt=Post%20amazingly%20cool%20pictures%20of%20aircraft&mid=0 chodzi o te Su... Jeśli te fotki są prawdziwe, to.... :shock: Albo mają nerwy już nie ze stali a z tytanu, albo nawaleni jak Apacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Pierwszej foty nie widzę, ale druga to przekłamanie perspektywy długiego obiektywu - samolot jest zdecydowanie dalej niż krzaczory. Gdy do nich doleci, okaże się że jest sporo wyżej :-) . EDIT: doczytałem, że chodzi o SU - ale to ten sam efekt. Rzeczywiste odległości między samolotami są... hmmm... powiedzmy rozsądne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mnie na tym filmie podobają się niesamowicie te autorotacje nisko nad ziemią, które nagle kończą się na 1/4 beczki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.