Skocz do zawartości

Wprawdzie to nie jest film modelarski ale...

alchemique

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, gość najwyraźniej szuka mocnych wrażeń, zwykła akrobacja już go chyba nudzi :roll:

Ale filmik spoko, no i pilot niezły jest.

Opublikowano
Aby teraz czekać na głosy, że to skrajny debilizm bo go dzieci będą naśladować po obejrzeniu tego filmu.

A to racja! Dzisiaj mnie jeden dzieciak prawie wziął na śmigło jak przelatywał sobie pół metra nad ziemią :evil:

To przypomina mi moje ulubione zabawy z IŁ2:sturmovik :)

Opublikowano

cudze chwalicie......... za komuny któryś znudzony koleś na SU? przeleciał po mostem na Wiśle po czym został zwolniony z armii i został szefem wyszkolenia w areoklubie znałem gościa osobiscie.

Opublikowano
Szczerze? Twoja opowieść nie zrobiła nawet w 1/100000000 takiego wrażenia jak choćby muzyka z filmu, który tu komentujemy :rotfl:

:crazy: To jak Ty na mnie

Opublikowano

Pierwszej foty nie widzę, ale druga to przekłamanie perspektywy długiego obiektywu - samolot jest zdecydowanie dalej niż krzaczory. Gdy do nich doleci, okaże się że jest sporo wyżej :-) .

EDIT: doczytałem, że chodzi o SU - ale to ten sam efekt. Rzeczywiste odległości między samolotami są... hmmm... powiedzmy rozsądne :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.