Jump to content

Wprawdzie to nie jest film modelarski ale...

alchemique

Recommended Posts

Posted

Cóż, gość najwyraźniej szuka mocnych wrażeń, zwykła akrobacja już go chyba nudzi :roll:

Ale filmik spoko, no i pilot niezły jest.

Posted
Aby teraz czekać na głosy, że to skrajny debilizm bo go dzieci będą naśladować po obejrzeniu tego filmu.

A to racja! Dzisiaj mnie jeden dzieciak prawie wziął na śmigło jak przelatywał sobie pół metra nad ziemią :evil:

To przypomina mi moje ulubione zabawy z IŁ2:sturmovik :)

Posted

cudze chwalicie......... za komuny któryś znudzony koleś na SU? przeleciał po mostem na Wiśle po czym został zwolniony z armii i został szefem wyszkolenia w areoklubie znałem gościa osobiscie.

Posted
Szczerze? Twoja opowieść nie zrobiła nawet w 1/100000000 takiego wrażenia jak choćby muzyka z filmu, który tu komentujemy :rotfl:

:crazy: To jak Ty na mnie

Posted

Pierwszej foty nie widzę, ale druga to przekłamanie perspektywy długiego obiektywu - samolot jest zdecydowanie dalej niż krzaczory. Gdy do nich doleci, okaże się że jest sporo wyżej :-) .

EDIT: doczytałem, że chodzi o SU - ale to ten sam efekt. Rzeczywiste odległości między samolotami są... hmmm... powiedzmy rozsądne :D .

Posted

Mnie na tym filmie podobają się niesamowicie te autorotacje nisko nad ziemią, które nagle kończą się na 1/4 beczki;]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.