Grzesiek Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Na lotnisku w Świebodzicach dwa dromadery w akcji.Napełnianie wodą do gaszenia lasu.Film nie pełny bo stałem ok 10m od samolotu podczas startu i dosłownie mnie o masie 93 kg zmiotło.A przy okazji i szybole. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 30 minut temu, Grzesiek napisał: Na lotnisku w Świebodzicach dwa dromadery w akcji.Napełnianie wodą do gaszenia lasu.Film nie pełny bo stałem ok 10m od samolotu podczas startu i dosłownie mnie o masie 93 kg zmiotło.A przy okazji i szybole. To w końcu koło 1000 koni mocy startowej . Poprzednicy, amerykańskie oryginały silników były min. w Fortecy, SBD Dauntless. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Żona sidziała w samochodzie(zafira A)byla w szoku jak przez otwarte okno kilogramy siana wpadły do auta.Panowie jest czuć moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi