Skocz do zawartości

Jaka jest odległość pomiędzy krawędzią spływu skrzydła a krawędzią natarcia statecznika poziomego, zmierzonego po kadłubie dla Gama 2100, firmy Pelikan ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś zmierzyć i mi napisać, jaka jest odległość pomiędzy krawędzią spływu skrzydła a krawędzią natarcia statecznika poziomego, zmierzonego po kadłubie dla Gama 2100, firmy Pelikan ?

• Tytuł został zmieniony na Jaka jest odległość pomiędzy krawędzią spływu skrzydła a krawędzią natarcia statecznika poziomego, zmierzonego po kadłubie dla Gama 2100, firmy Pelikan ?
Opublikowano

Skoro wyskakuje mi komunikat że nie możesz otrzymywać prywatnych wiadomości to napiszę Ci tutaj co chciałem do Ciebie przesłać

Hej.

Proszę o nie pisanie w tytule tematu tak rozległego opisu .

Problem lub pytanie zamieszczasz w pierwszym poście napisanego tematu który się następnie rozwija lub nie zależnie od udzielonych odpowiedzi.

Jeśli będzie się to powtarzać to takie długie tytuły tematów będą kasowane lub edytowane.

Pozdro. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.