flyszman Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Witam Was, chciałbym zapytać czy mogę umiejscowić odbiornik blisko a właściwie położyć bezpośrednio na regulator (silnik oczywiście tez jest tuż tuż). Chodzi o odbiornik Futaba R7008SB i regulator Castle Phoenix Edge Lite 50 . Czy sąsiedztwo to nie będzie na siebie oddziaływało zakłóceniami i w skrajnych sytuacjach brakiem zasięgu? Mam niby jeszcze inne miejsce w smukłym kadlubie modelu, ale to wspomniane jest idealne pod względem kontroli i wyważenia. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź. Pozdrawiam. Roland 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Oczywiście że nie, regulator zdrowo sieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 26 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 No właśnie tego się obawiałem...no ale poradzę sobie tak jak pisałem. Dzięki za info. R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 No.... to znowu ja ! W/g mnie - jeden z najnieszczęśliwszych pomysłów ! Oddal odbiornik od regulatora jak najdalej będziesz potrafił ! Nawet za cenę ołowiu w nosie. Pozdrawiam - J.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 W dniu 25.10.2023 o 22:24, Marek_Spy napisał: Oczywiście że nie, regulator zdrowo sieje I nieźle grzeje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi