jarek996 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Wie ktos na szybko co to za maluch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Ok cub 0.49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Uwierz mi , ze tak wlasnie myslalem, ale nie bylem pewien 100% ? Dzieki w kazdym razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 A czy Koledzy wiedzą co to za silniczek? Malutki bardzo. Prowadziłem negocjacje, ale dostałem tylko do potrzymania...? Sztuka nówka nawet nie odpalona do sprawdzenia. Cudeńko A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Hej, Czyżby jakiś Anglik, PAW może ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Schlosser 0.25 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Oczywiście! Jeden z moich kolegów, Horst z za Odry jest w posiadaniu wszystkich motorków Schlosser. I jest kumplem Pana Schlossera, który ma się dobrze, choć ma ponad 90 lat. Kiedyś na zawodach przegadaliśmy cały wieczór na temat tych silników. Tak czy inaczej, ten malutki silniczek to jest rarytasik...Tych silniczków różnych pojemności było dużo. Masz ten co na zdjęciu? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi