leszek-bart Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Witam . Jako , że nie mogę nikogo zastać na lotnisku a chcę wrucić do latania , mam pytanie czy mozna latać obecnie na lotnisku i czy są jakieś dodatkowe koszty poza składką członkowską aeroklubu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taras Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Leszku skontaktuj się z Arturem (jest tu jako Nielot) on jest na bieżąco z tym co się tam dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Dzięki za potpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 21 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Dzisiaj po dwu nieudanych próbach odnalazłem lotnisko modelarskie w Studziankach obok Wasilkowa . Poznałem nowych miłych ludzi latających śmigłowcami ale po chwili zjawili sie modelarze z akrobatem i motoszybowcem z kamerą .Lotnisko położone na skraju lasu , równe i wykoszone z niewielkim utwardzonym pasem startowym . Okolica bajka , w oddali pagurki , które pewnie pozwolą polatać na fali lekkimi szybowcami . Mili ludzie to aż chce się przyjechać polatać , tym bardziej , że z racji budowy ulicy przy lotnisku AB brak dojazdu do baraku modelarzy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi