Ja-Jacek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Film z lotu w okolicach Michalowic i Regul Jacek
komar54 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jeszcze nie obejrzałem do końca, bo coś mi się wolno ładuje ale ładnie moja wieś wygląda z powietrza . A jak chwile się przypatrzyłem to i swój dom znalazłem. W tą niedziele ulotniłem Speeda. Latam też w tych okolicach ale najwyraźniej musiałem się z Panem minąć, bo nie widziałem innego modelu w powietrzu. Chyba, że łapałem od Pana zakłócenia bo coś Speed nie latał najlepiej :). A filmik po pierwszych 3 minutach rewelacyjny. Można by się jakoś spotkać któregoś weekendu na polu i polatać.
szymon_wolebez Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jacku rozlatałeś się strasznie, pozytywnie. Po drodze szpiegujesz nasz kraj z powietrza, może dołączę do takiej zabawy.
Ja-Jacek Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 Niestety pogoda paskudna ,a chcialem kawalek B-stku zrobic z powietrza.Mam nadzieje ze w sobote sie uda.Ja-Jacek :cry:
Ja-Jacek Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 No i udalo sie poleciec w piatek,wyszlo sloneczko!!!!!!szybko model do samochodu i na lake na tylach nowego sklepu Oszolom.Z tego miejsca udalo sie uwietrznic Sloneczny Stok,Antoniuk,Zielone Wzgorza I czesc srudmiescia.Film nie obrabiany! Ja-Jacek
pppd Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Na Podlasiu to jednak jest gdzie latać Jadę jutro do wsi Chraboły ( 10km na północ od Bielska Podlaskiego ), mam nadzieję, że przez 4 dni uda się chociaż chwilę polatać.. chociaż to co widzę za oknem nie nastraja do specjalnego optymizmu.
Ja-Jacek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Po locie nad miastem postanowilem zobaczyc co slychac na lotnisku.Zastalem tam kolege,ktory latal elektroszybowcem.Poniewaz zostalo jeszcze troszke pradu w akumulatorach zrobilem przelot nad lotniskiem. Pozdrawiam Ja-Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.