witold_pi Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Jak wydłubać podkładkę aluminiową z głowicy nie uszkadzając jej. Próbowałem igłą do iniekcji nie udało mi się, mam pomysł na użycie skalpela. Macie jakiś patent? Bo mocno przywarła.
d9Jacek Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 34 minuty temu, witold_pi napisał: Bo mocno przywarła. dwie blaszki stomatologiczne ale najpierw daj cos penetrującego pomiedzy tę blaszkę a głowicę
witold_pi Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca myjkę próbowałem, nie wiem co to są blaszki stomatologiczne ?
Mikołaj 1977 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 23 godziny temu, d9Jacek napisał: dwie blaszki stomatologiczne ale najpierw daj cos penetrującego pomiedzy tę blaszkę a głowicę ciekawa sprawa ja też chce się dowiedzieć co to są blaszki, możesz jakoś fotkę dać owych blaszek?
d9Jacek Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 5 godzin temu, witold_pi napisał: co to są blaszki stomatologiczne pasek szerokości około 5-6 mm , # około, 0,05 mm wykonany ze stali nierdzewnej, służa do czyszczenia przerw miedzy zębami...ja dostałem je od stomatologa 2 godziny temu, Mikołaj 1977 napisał: możesz jakoś fotkę dać owych blaszek? nie
d9Jacek Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 21 minut temu, witold_pi napisał: CZĘŚĆ FORMÓWKI sprawdziłem.....to jest dokładnie to...mój stomatolog poleca do czyszczenia przerw między zębami...nie ma nic lepszego
Rekomendowane odpowiedzi