witold_pi Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Jak wydłubać podkładkę aluminiową z głowicy nie uszkadzając jej. Próbowałem igłą do iniekcji nie udało mi się, mam pomysł na użycie skalpela. Macie jakiś patent? Bo mocno przywarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 34 minuty temu, witold_pi napisał: Bo mocno przywarła. dwie blaszki stomatologiczne ale najpierw daj cos penetrującego pomiedzy tę blaszkę a głowicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Myjka ultradźwiękowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca myjkę próbowałem, nie wiem co to są blaszki stomatologiczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj 1977 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 23 godziny temu, d9Jacek napisał: dwie blaszki stomatologiczne ale najpierw daj cos penetrującego pomiedzy tę blaszkę a głowicę ciekawa sprawa ja też chce się dowiedzieć co to są blaszki, możesz jakoś fotkę dać owych blaszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 5 godzin temu, witold_pi napisał: co to są blaszki stomatologiczne pasek szerokości około 5-6 mm , # około, 0,05 mm wykonany ze stali nierdzewnej, służa do czyszczenia przerw miedzy zębami...ja dostałem je od stomatologa 2 godziny temu, Mikołaj 1977 napisał: możesz jakoś fotkę dać owych blaszek? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca CZĘŚĆ FORMÓWKI ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 21 minut temu, witold_pi napisał: CZĘŚĆ FORMÓWKI sprawdziłem.....to jest dokładnie to...mój stomatolog poleca do czyszczenia przerw między zębami...nie ma nic lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi