Koshirax Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Cześć. Mam problem w moim motoszybowcu. Śmigło nie chce się zatrzymać i złożyć podczas lotu. Kręci się cały czas. ESC jakie założyłem to Kavan 20A. Nie wiem czy to się da jakoś zaprogramować i w czym tkwi ewentualny problem. Może ktoś ma pomysł jak to ogarnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Należy ustawić hamulec na regulatorze. Trzeba go zaprogramować. Ten regulator ma opcję hamulca, tylko musisz poszukać instrukcję w tam jest wszystko opisane jak to zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca W instrukcji powinno być napisane jak zaprogramować hamulec z nadajnika lub trzeba użyć karty programującej Kavan do ESC. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca 22 godziny temu, Koshirax napisał: Śmigło nie chce się zatrzymać i złożyć podczas lotu. Programwanie drążkiem regulatora jest trudne i upierdliwe , proponuję kupić kartę programowania do regulatora jaki posiadasz ( koszt to 20 - 40 zł) i wtedy bardzo łatwo włączysz hamulec smigła. Na karcie szukaj "brake on ".To jest hamulec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi