jacekplacek Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Silnik Diamond C-3536, poszukuję opisu z parametrami, nie wiem jaki mu dać regulator, ani jakie dać mu śmigło, np. dla zasilania LiPo 3s, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Te silniki występowały w różnym KV: od ok 900 do 1500 - od tego zależy jakie śmigło będzie pasować. Masz obrotomierz laserowy aby zmierzyć obroty bez śmigła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, japim napisał: Te silniki występowały w różnym KV: od ok 900 do 1500 - od tego zależy jakie śmigło będzie pasować. Masz obrotomierz laserowy aby zmierzyć obroty bez śmigła? nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca a miernik natężenia prądu/ amperomierz? Można zmierzyć ile pobiera prądu bez obciążenia na pełnym gwizdku i dobrać odpowiednie kv które pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 21 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 17 godzin temu, japim napisał: a miernik natężenia prądu/ amperomierz? Można zmierzyć ile pobiera prądu bez obciążenia na pełnym gwizdku i dobrać odpowiednie kv które pasuje. mam stary miernik (po tesciowej), a jak juz zmierze ten prad to jak mam to dobrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Podaj tutaj - ja porownam z danymi na ecalc.ch. 910kv, 1.0 - 1.2A przy 10V 1050kV, 1.3 - 1.5A przy 10V 1300kV, 2.1 - 2.4A przy 10V 1500kV, 2.2A - 2.8A przy 10V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Dokładnie to seria nazywała się Dymond i były to "Chińczyki" produkowane dla nieistniejącej już niemieckiej sieci sklepów Schweighofer.Tu jeszcze się zachowała specyfikacja silników oznaczanych 3536 :https://www.flashhobby.com/3536-rc-brushless-motor.htmlWysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu TapatalkaDokładnie to seria nazywała się Dymond i były to "Chińczyki" produkowane dla nieistniejącej już niemieckiej sieci sklepów Schweighofer.Tu jeszcze się zachowała specyfikacja silników oznaczanych 3536 :https://www.flashhobby.com/3536-rc-brushless-motor.htmlWysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi