Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mieczyslaw Opublikowano 22 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witam Mam nadzieje, że na początku kwietnia będziemy ćwiczyć wznoszenie. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Jaki piękniś ... tylko ten siwy dziób mi nie pasuje, lepszy byłby czerwony ... ? Odżałuj kasę i kup mu coś ładniejszego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Piękny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieczyslaw Opublikowano 25 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca Pomalowanie dziobu na czerwono to chyba dobry pomysł. Najpierw musi latać. Może RAL 3013? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ja myślałem o czerwonym śmigle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieczyslaw Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca To może nie śmigło a zewnętrzne poszycie komory silnikowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi