endriuRC Opublikowano 11 Maja 2024 Opublikowano 11 Maja 2024 Hawker Typhoon napolskimniebie.pl pod zawody Air combat 440g do lotu
endriuRC Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Opublikowano 13 Maja 2024 Hawker już ścina przeciwników ;D. Bardzo czuły samolot na wysokość oraz lotki baterie musiałem wsadzic do samego przodu aby poprawnie latał. Model szybki zwinny będzie dobrym zawodnikiem ?. Serwo z wysokości przełożyłem ze środka na bok kadłuba aby w razie czego można było w szybki sposób je wymienić.
mirolek Opublikowano 22 Maja 2024 Opublikowano 22 Maja 2024 Jak widze .... dominują na forum Twoje modele Czy nie przeważyłeś Typhoon-a na nos? Mam wrażenie po oglądnięciu filmu że dość mocno opada po zdjęciu gazu i zbyt głęboko wychodzi z pętli co powoduje, że gwałtownie go w ostatniej fazie podpierasz. Przesuń pakiet do tyłu o 5mm i sprawdź czy nie będzie lepiej. ms
endriuRC Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Opublikowano 22 Maja 2024 2 godziny temu, mirolek napisał: Jak widze .... dominują na forum Twoje modele Czy nie przeważyłeś Typhoon-a na nos? Mam wrażenie po oglądnięciu filmu że dość mocno opada po zdjęciu gazu i zbyt głęboko wychodzi z pętli co powoduje, że gwałtownie go w ostatniej fazie podpierasz. Przesuń pakiet do tyłu o 5mm i sprawdź czy nie będzie lepiej. ms Delikatnie w tym locie był przeważony na nos, chciałem zobaczyć jego reakcję i faktycznie dzieje się tak jak piszesz. Manewruje pakietem i sprawdzam zachowanie modelu.
endriuRC Opublikowano 26 Maja 2024 Autor Opublikowano 26 Maja 2024 I.Air Combat po 5 minutach juz wygladał lepiej Hawker wrócił na niebo 2
Rekomendowane odpowiedzi