endriuRC Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Caudron Cyclone CR 714 C1 Samolot wygrałem na zawodach w Zawierciu jest dużym modelem jak na ese przystało ale w końcu był to Racer Francuski. Dzisiaj wyciągmąłem sobie z pudełka i pierwsze szlifowania zakończone Przód kadłuba przykleiłem na uhupor jak Klej wyschnie akurat będę miał pauze 9h to biorę się za szlifowanie aby nadać kształt finalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Produkcja trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Andrzej co Ty na wojnę się wybierasz ? zamiast towaru na naczepie będą same modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca W dniu 4.06.2024 o 14:49, sbogdan1 napisał: Andrzej co Ty na wojnę się wybierasz ? zamiast towaru na naczepie będą same modele Na wojnę to się w sierpniu na Brzeziny wybieram ?? Aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi