endriuRC Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 Caudron Cyclone CR 714 C1 Samolot wygrałem na zawodach w Zawierciu jest dużym modelem jak na ese przystało ale w końcu był to Racer Francuski. Dzisiaj wyciągmąłem sobie z pudełka i pierwsze szlifowania zakończone Przód kadłuba przykleiłem na uhupor jak Klej wyschnie akurat będę miał pauze 9h to biorę się za szlifowanie aby nadać kształt finalnie
sbogdan1 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Andrzej co Ty na wojnę się wybierasz ? zamiast towaru na naczepie będą same modele
endriuRC Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2024 W dniu 4.06.2024 o 14:49, sbogdan1 napisał: Andrzej co Ty na wojnę się wybierasz ? zamiast towaru na naczepie będą same modele Na wojnę to się w sierpniu na Brzeziny wybieram ?? Aktualizacja.
samolocik Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Podłączę się do wątku z moim Caudronem. Zostało do zrobienia wzmocnienie mocowania popychacza steru wysokości, oblot i malowanie. Odbiornik będzie oddzielony od akumulatora przegrodą. Jedynie waga mnie martwi bo po pomalowaniu będzie blisko regulaminowych 450g, więc będzie trzeba coś odchudzić aby można było kleić uszkodzenia. Ciężkie coś te pianki 🙂
Rekomendowane odpowiedzi