Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mam na imię Alicja Modelarstwem w zasadzie interesuje się od niedawna, ale postanowilam sie przywitac;P Pozdrawiam forumowiczów! Ala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Cześć, witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Te artystyczne zdjecia , musialem laptoka do gory-nogami ustawic aby sie twarzy przyjrzec Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witamy Ciekawe czy aktywnośc koleżanki Ali będzie większa od pozostałych forumowieczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witamy Ciekawe czy aktywnośc koleżanki Ali będzie większa od pozostałych forumowieczek Jeśli taka jak avatar to ja marnie to widzę Raczej nie mamy co liczyć na jej prawdziwe zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zdjęcie jak najbardziej prawdziwe.. Znam skądinąd tą panią Narazie ma kilka lotów na koncie i dzielnie ćwiczy na symulatorze;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Tożsamość Ali potwierdzona czyli przyjęta :wink: oby więcej pilotek RC w naszym pięknym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witamy Ciekawe czy aktywnośc koleżanki Ali będzie większa od pozostałych forumowieczek Jeśli taka jak avatar to ja marnie to widzę Raczej nie mamy co liczyć na jej prawdziwe zdjęcie. Wieczny pesymista :] Zachęcać trzeba, a nie wiarę na wstępie tracić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Wojas ty chodzący Troll , przeprosił byś miłą Panią. W końcu mamy rodzynka na forum a ty , nie napisze w kobiety towarzystwie co robisz. Moę Ci to wysłać na PM-a. Alicjo gorąco witamy na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam kolejnego modelarza z Poznania? Gdzie latamy zwykle i czym? baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jak juz mowilam dopiero zaczynam;) mam za soba tylko kilka lotow w lasku marcelinskim i na polance. Latam Sky Lady II, ale mam 'prywatnego mechanika'. Moim ostatnim osiagnieciem jest wlasnoreczne lutowanie;P No i czasem pomagam w naprawach.. Mam zamiar zrobic szybkie postepy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witamy na forum i zyczymy wilu przyjmenych lotow ;]Niestesty,kobiety s ana naszym forum w zdecydowanej mniejszosci :twisted: (O ile sie nie myle jest Pani jedyna ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gar-da Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam Cię serdecznie. Ta ładniejsza część mojego awatara też ma na imię Alicja , a żeby było zabawniej jej starsza siostra mieszka w Poznaniu ! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A dlaczego pokazałes tylko pół tej ładniejszej części :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ...bo sknera :wink: Witam przedstawicielkę piękniejszej części społeczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 jakby to powiedział mój znajomy .."oj dziadki dziadki ..." :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ujrzeli dwaj starcy Zuzannę w kąpieli... Chcieli postraszyć, ale czym - nie mieli. — Jan Izydor Sztaudynger Tak mi się jakoś przypomniało Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a skąd wiesz? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.