TBaki Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Mirolek piszesz tak jak byś dawno nie ogladał jak obecnie lata ESA. Nadal modele WW1 uchodzą za wolne. I w manewrach i w szybkosci są duzo wolniejsze od WW2. Nawet jak ktos lata szybko to wypompuje pakiet po 4-5 min i po zabawie więc zmuszeni jesteśmy zdejmować "noge z gazu". Uważam ze zmiana na 1m rozpietosci była słuszna ale dalsze ograniczenia tylko skaleczą ta kategorię. To mają być walki a twoje sugestie sprowadzą to do latania po okręgu. Możemy gremialnie podjąć dyskusje na aircombat.pl mamy tam dział na temat regulaminu wiec załóż temat i niech się wszyscy wypowiedzą. Nie zaśmiecajmy tego wątku tematem o ograniczeniach WW1 w ESA
mirolek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Cytat Nie zaśmiecajmy tego wątku tematem o ograniczeniach WW1 w ESA Masz rację, to byl spontaniczny wniosek po zdjęciach z walk ww1 ...przepraszam za zaśmiecanie tematu. ms
TBaki Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Myślę że można już podsumować rozegrane Mistrzostwa Polski ESA. Bardzo wam dziękuję za tak liczne przybicie. Serce rośnie. Dziękuję wszystkim za wspaniałą wspaniałą rywalizację i przyjacielską atmosferę. Dziękuję też debiutującym w ESA oraz tym którzy po raz pierwszy odwiedzili Brzeziny. Mam nadzieję że zdobyliśmy na tyle wasze serca na tyle że w przyszłym roku znowu się spotkamy. Mieliśmy może kilka niedociągnięć ale obiecuje poprawę w przyszłym roku
endriuRC Opublikowano 12 Września 2024 Opublikowano 12 Września 2024 25pkt mi zabrakło aby w ww2 wskoczyć z 4 na 3 miejsce 🤣. Cholercia
rkrzysztof Opublikowano 12 Września 2024 Opublikowano 12 Września 2024 Tak to bywa. Ale to są zawody!
mirolek Opublikowano 13 Września 2024 Opublikowano 13 Września 2024 25 pkt ... to strasznie dużo ... to przepaść.... Jak kiedyś jednym punktem wskoczyłem na trzecie miejsce a innym razem o dwa punkty przegrałem miejsce pierwsze 😅 Latasz cały dzień, cztery rundy, masz sumarycznie dziewięć czy dziesięć cięć, dwie ochrony a przegrywasz o kilka sekund lotu 😂 .... cały urok aircombatu 😁 ms
Rekomendowane odpowiedzi