Andrzej68IX Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wiem, wiem klej anielski ale w tej chwili wszędzie niedostępny. Urocza sąsiadka 18+, przepraszam miało być 81+ przyszła z aniołkiem w reklamówce z prośbą o pomoc. Aniołek to wytwór z czegoś szklistego – porcelano podobnego. Chodzi mi po głowie gęsty klej CA do tego przyspieszacz i powinno by trzymać ale pewności nie mam. Oczywiście aniołek z nagrobka czyli słońce, deszcz, śnieg, mróz nie będzie mu obcy. Być może ktoś z Was już miał do czynienia z Aniołami to bym prosił o wskazówki – modlitwa też ale to później.
zbjanik Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ooo- skrzydełko temu Aniołku odpadło... Może jakiś dwuskładnikowy epoksyd, ale przezroczysty, więc nie distal. Byle nałożyć cienko, po dociśnięciu wytrzeć nadmiar- prawie nie będzie widać.
MOTRA Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Dobre kleje mają zakłady kamieniarskie .Kamień pęka ,a spoina trzyma .
Andrzej68IX Opublikowano 12 Października Autor Opublikowano 12 Października 39 minut temu, MOTRA napisał: Dobre kleje mają zakłady kamieniarskie .Kamień pęka ,a spoina trzyma . Wiem, bo mam taki: 10 minutowy, 1 godzinny, 24 godzinny.
Jurek_O. Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Klej do Ceramiki i Porcelany - Niska cena na Allegro.pl
Andrzej68IX Opublikowano 16 Października Autor Opublikowano 16 Października Godzinę temu, Jurek_O. napisał: Klej do Ceramiki i Porcelany - Niska cena na Allegro.pl Bardzo dziękuję - to będzie to. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi