CrazyTomas Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Mam nadajnik Flysky ten stary 10 kanałowy. Nie mam uwag, moje wymagania spełnia. Do tej pory miałem zawsze 1 szybowiec (moto lub nie) z którym nadajnik był zbindowany. Oczywiście ten model był zapisany w pamięci pod nr 1, trymery rewersy itp. Pytanie, czy jeżeli dodam drugi model z całkowicie różnym odbiornikiem, który oczywiście zbinduję i zapiszę w pamięci jako model nr 2, to czy wystarczy w menu aparatury przełączyć się pomiędzy modelem nr 1 a nr 2, czy bindowanie jest potrzebne od początku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Wystarczy ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Tak pod warunkiem że będziesz bindował nowe odbiorniki z systemem AFHDS 2A. Starsze odbiorniki z systemem AFHDS będą się łączyć niezależnie jaki model wybrałeś bo są jednokierunkowe bez telemetrii . Podobnie jak jest z aparaturami gdzie kwarc ( ten sam numer TX,RX) gwarantuje że odbiornik słuchał tylko nasz nadajnik a i tak stosuje się separację co najmniej dwu kanałową dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomas Opublikowano 6 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Dzięki, to cieszy. System 2A. Napisałem stary bo widziałem że już jest AFHDS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi