pleses Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Rozwalasz modele? - płać a to na materiał, a to na rozwalony sprzęt. Nie rozwalasz modeli ? - płać za nowy nadajnik, bo w starym brakuje pamięci modeli. Normalna kaszana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Znam ten ból Romku, bo moja Sanva pamięta tylko 4 modele... Ale nie ma takiego złego, co by na jeszcze gorsze nie wyszło, jak mawiali starożytni Chińczycy i skoro już myśle o drugim nadajniku, to i kabelkiem bedę mógł się spiąć z pierwszym i polatać coś "wspólnymi" siłami. Tylko czy musi to być taki sam nadajnik, czy też mogą to być dzieci zupełnie różnych matek? Wot i diliemat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 czy też mogą to być dzieci zupełnie różnych matek Moga być dzieci różnych matek, ale tak aby kolejność kanałów się zgadzała albo jeden z nadajników mógł przyporządkować w dowolnej kolejności kanały, tak jak to robi MC-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dzięki Marcin, ale najpierw się cofnę do tych wszystkich cennych uwag dot. nadajników, postudiuję to i na końcu dopiero będę próbował się na coś decydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ale motyl tym MC-19 katuje A ja w nast tygodniu zakupię JR Propo II 9X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 I tak mój Royal 9 kładzie wasze radia na łopatki. Ciekawe w którym waszym radiu można zwolnic lub przyspieszyć dowolny kanał? No co bohaterzy nie ma mocnych juz w gębie ? 5 punktowa krzywa dla wszystkich kanałów i przypisanie dowolnego kanału do dowolnej pozycji. Np w Łosiu na 3 i 4 silniki a w Extrimie na 4 kierunek. Zresztą co was bedę draznił swoimi 16 czy 17 mixerami dowolnie modyfikowalnymi . Miłego szukania tych bajerków swoich radiach. :mrgreen: :rotfl: Dlatego nie za bardzo rozumiem stwierdzenia Romka. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 I tak mój Royal 9 kładzie wasze radia na łopatki. Haha... Już nie długo... :wink: Zamówiłem sobie radyjko które kładzie na łopatki Twojego (s)Hitec'o-MPX'a... 8) A jakby tego było mało to na obudowie jest napisane made in Japan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 O kuźwa... wiedziałem, że będzie burza, ale żeby aż taka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tomek Ty nawet nie wiesz jak Cię lubię. Przemek , na obudowie jest napis" Made in Germany"!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Przemku czyżbyś zamówił radio firmy podrabiającej JR? (Japan Radios) Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Pewnie 12FG. Bo 14tki nie oplaca sie brac pod warunkiem, ze nie lata sie gigantami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Pewnie 12FG. Bo 14tki nie oplaca sie brac pod warunkiem, ze nie lata sie gigantami. ciepło... ciepło... 8) :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 modelmaniak . Przemku będziesz wyjątkiem dla potwierdzenia reguły że M R 9 rulez ! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 modelmaniak .Przemku będziesz wyjątkiem dla potwierdzenia reguły że M R 9 rulez ! :lol2: :crazy: HaHA!!! Mam kumpla który uważ :rotfl: a że jego wartburg to najlepsze auto na świecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 JA stawiam na T12Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ja mam Prafę Mp-36 i nie zamieniłbym na nic innego :mrgreen: A wygląda to to tak (obecnie trochę lepiej, bo świeżo po strojeniu i czyszczeniu :mrgreen: ): :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 :shock: :shock: O w jeża ale to nadziane ustrojstwo. I Ty pamiętasz co jest na którym przełączniku. :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Podejrzewam Patryk że chyba nie wiesz co napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A co ja mam powiedzieć o tych plecach ?? Przeprowadziłem rozmowe m@ilową z serwisem Graupnera na temat dźwigni do mojej MC-19 powiedzieli ze mogą tylko naprawić ale cena chora za serwis. Dali też info że od modelu MC-16 w góre dżwignia jest taka sama. Więc dzięki uprzejmości naszego @Jana zakupiłem uszkodzoną MC-16. szybko się okazało ze niepasuje 100zł w plecy. O opmoc zwróciłem się do IKAR-RC podjoł się pomocy. Dżwignie wysłał so serwisu razem ze swoimi reklamacjami. Na początku tego tygodnia Graupner przysłal do polski samą dźwignie . Koszt wysZedł śmieszny bo drążek 5,70€ do tego koszty przesyłki i pakowania 18€. NIeważne są koszty ważne co bym w sobote polatał. Odebrałem paczke z pełnią szczęścia na usach do momentu otwarcia. Okazało się ż ejakiś "kreton" przysłał nie ta dźwignie. Mają starą na wzór spakowal inną. Na pocztku myślałem że wsadzil pudełko w którym zamieniono drążki i że samo pudełko jest zgodne z numerem katalogowym. Ale na rachunku pisze jak byk MC-16/20. Normalnie ręce i majtki opadają na tych serwisantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A toś mnie podbudował!!! Właśnie czekam na MX 16 aTy tu takie rzeczy o serwisie wypisujesz. A tak poważnie: to będzie mój czwarty Graupner, z trzema poprzednimi miałem ZERO problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.