musty Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Witam Mam pytanie, czy jest ktoś w posiadaniu rekina ? Jeśli tak to proszę o opinie. https://www.sharkmodel.cz/ pzdr Marcin
musty Opublikowano 29 Listopada Autor Opublikowano 29 Listopada las rąk....😁 model zamówiony... Zastanawiam się nad serwami. Wiem, że jedynie słuszne to KST X08 i 06, ale może by tak KingMax KM 1002MD lotki i CLS0511H stery ?? pzdr MK
Czaro Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Widać nikt nie ma Rekinka i trudno o nim cokolwiek powiedzieć
Ares Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Prezentuje się ładnie. Ciekawe jak będzie latał, bo to mało popularny model z tego co się orientuję (nie latam DLG ale mi się tak klasa podoba 🙂)
musty Opublikowano 10 Grudnia Autor Opublikowano 10 Grudnia Serwa doszły. Za całość tj model i serwa wyszło 1530 zł czyli nie najgorzej. W transporcie został lekko uszkodzony kadłub, Vladimir zrobił następny i już jest w drodze. Oczywiście nie jest to model wyczynowy, ale z tego co czytam możliwe są rzuty na około 40 m. 1
Rekomendowane odpowiedzi