kuba r. Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Cześć, czy znacie jakieś godne polecenia oferty zestawów modeli F3P - chodzi mi o wycięty depron z galanterią. Znalazłem kilka takich na AliExpress, ale nie wiem, czy w ogóle warto w to iść. Kiedyś popełniłem od podstaw model BlingBling i Morback, ale z braku czasu szukam gotowca Pozdrawiam, Kuba
michal888 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Jako osoba latająca halówkami tylko z depronu, polecam model Click z Rc factory z epp. U Nas na hali większość nimi lata, po prostu jest bezproblemowy. Modele z epp też mogą ważyć 140 g i mniej.. Wiadomo są też inne modele w ofercie, przejrzyj strone producenta 3
kuba r. Opublikowano 4 Grudnia Autor Opublikowano 4 Grudnia Model wygląda fajnie, ale nie mogę go nigdzie znaleźć w polskich sklepach.
Patryk Sokol Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Masz tutaj https://modelemax.pl/pl/728-modele-halowe Ale ogólnie - zamawianie bezpośrednio od RC Factory jest spoko, bezproblemowy producent
kuba r. Opublikowano 4 Grudnia Autor Opublikowano 4 Grudnia O dzięki, właśnie kiedyś mi gdzieś mignęła oferta, ale potem nie mogłem znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi