MacFlyer Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam, Myślałem nad tensorem, ale miałem depron 6mm, wiec tensor byłby trochę za mały, trochę poszukałem i znalazłem -elevensor! - większa wersja tensora :jupi::rozp = 84cm:depron 6mmwaga (oby jak najmniejsza)wyposażeniesilnik- 3f no mam ale bez oznaczeń kupiłem go parę lat temu w wimarexie ale już tej oferty nie mają wiec nie mogę dokładnie sprawdzić co to za motor,regulator 18Azasilany 3s 800mah2x hxt900 ogon 2x hxt500 lotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jaki to Ci nie powiem, ale u mnie najlepiej spisywał się ze śmigłem APC E 8x6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 To jest chyba silnik tower pro2410-08 lub 2410-09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoo Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 male mam doświadczenie ... ale chcialem zapytac jaka bedzie szacowana waga do lotu ? bo mam katane S -110g w tym momencie i MK 2.1 34" 140g bez aparatury sama makieta - mam obawy ze za duzo:/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a jaki ciąg statyczny bedzie uzyskiwać ten silnik? i czym ważysz? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Silnik spokojnie pociągnie to do lotu, miałem akrobata 410g z tym silnikiem i na 10x6 przyciętym na 9x6 śmigał w pionie do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 jaka waga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Lotki masz na 4 serva zrobione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 lotki są na 2 albo 1 serwo (widać na zdjęciu druty od lotek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na 2 Widać na jednym ze zdjęć w locie. a poza tym jest też fotka z 2 lotkami skierowanymi w dół (na założonym sprzęcie..) i tu odpowiedź nasuwa się sama :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Lotki masz na 4 serva zrobione ? Na 4 serwa to nawet w akrobatach 2m nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dlaczego?, w dwupłatach jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.