ahaweto Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Pewnie zahaczył o kępę trawy. Napraw i w górę. Fajnie zrobiony chyba już zapomniany model Motylastego.
hubert10 Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego 2 godziny temu, ahaweto napisał: Pewnie zahaczył o kępę trawy. Napraw i w górę. Fajnie zrobiony chyba już zapomniany model Motylastego. Dzięki.Tak to toto 0 . 14 godzin temu, Vesla napisał: A, tam kraksa. Draśnięcie tylko 🙂 Lekkie zadrapanie ale trzeba naprawić 1
hubert10 Opublikowano 5 Lutego Autor Opublikowano 5 Lutego Dobra zaczynam naprawę postanowiłem wczoraj zrobić ster wysokości a jutro wyczyścić samolot ze starego i tak go wkleić. Więc jako wspomniałem zabrałem się za wycięcie elementów z depronu Później zabrałem się za wycięcie elementów z balsy będą one łączyć ze sobą nieruchomą część steru i ruchomą część steru pomiędzy tymi dwoma balsami dałem 3 zawiasy jeden przesunięty ( ten na środku) w prawo bym mógł wbić tam później popychacz Po wklejenjeniu zawiasu wziąłem się za zrobienie lotki więc tak jak na zdjęciu musiałem już tylko doczepić kawałek depronu i koniec A to efekt po wklejeniu. na bokach pozostały nie równości więc musiałem go trochę przetrzec po bokach A to efekt końcowy ster gotowy 2
hubert10 Opublikowano 5 Lutego Autor Opublikowano 5 Lutego Dziś dzień drugi odbudowy Po analizie jak wyciąć ster pierw postanowiłem odciąc jego prawą część tak by pozostał sam środek. Później wyciąłem resztę steru i wyczyściłem go ze starych kleji. Po wyczyszczeniu [nie dałem zdjęcia po wyczyszczeniu zapomniałem zrobić ]zaczepiłem do lotki element popychacza Po tem wkleiłem gotowy element 2
hubert10 Opublikowano 5 Lutego Autor Opublikowano 5 Lutego Koniec budowy ster podłączony i działa A tu cały model 3
Rekomendowane odpowiedzi