japim Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego I kolejny model ze stajni "quick and dirty". Jak 23. Drukowany z LW-PLA. Napęd 50mm EDF. Rozpiętość 770mm i 810mm ze zbiorinkami na końcówkach. 3
robertus Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Jak lata ze zbiornikami? Mój Jak-17 bardzo "gumowato" reagował na lotki wtedy.
japim Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Tobias dopiero dzisiaj dostał pliki zbiorników. Zobaczymy co powie jak oblata wersje z nimi.
japim Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego Zapomnialem wspomniec ze pierwsze poprawne obloty zrobil Przemek: Okazalo sie ze duzo wystajacego z przodu kadluba wprowadza spore zamieszanie w polozeniu SC. Ten wplyw przewidziany przez ecalc.ch to az 1.2 cm - do przodu. I dopiero z tak ustawionym SC model lata poprawnie.
japim Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego A skoro o IL-28 mowa - to niektorzy mnie mocno namawiaja na ten model. Jak obrobie sie z obecnymi projektami to IL-28 tez powstanie - 2x50mm bez podwozia.
robertus Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Ooo proszę. Mój il28 tez był na edf50mm na 4S.Ciekawe jak wagowo wyjdzie w porównaniu z depronem. Na pewno będę obserwował wątek.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. japim Opublikowano Wtorek o 10:13 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Wtorek o 10:13 Zbiorniki gotowe. I wyjechalo polskie malowanie. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. japim Opublikowano wczoraj o 07:27 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 07:27 I jeszcze kilka fotek skończonego modelu i malowania. 9
Rekomendowane odpowiedzi