BINIU 98 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Powiedzieliśmy u nas na łące, że trzeba trenować lądowanie na piłę. Chyba nie wszyscy dobrze to zrozumieli. 20190501_153339.jpg Brak przeszkody o 1 m wysokości ( betonowej ) reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Brak przeszkody o 1 m wysokości ( betonowej ) reszta ok. Nie wprowadzaj kolegów w błąd. Przeszkoda będzie wykonana z cegieł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Padła propozycja zorganizowania w czasie V Zlotu w Pile mini giełdy. Jeśli macie jakieś drobne lub grube akcesoria, części itp. modelarskie to przywieźcie. Zorganizujemy miejsce w namiocie gdzie będzie je można wystawić na sprzedaż Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym członkowie Sekcji Modelarskiej Aeroklubu Pilskiego zrealizowali plan przygotowania V Zlotu Modelarzy Lotniczych w Pile w dniach 17-19.maja 2019r. W związku z powyższym serdecznie zapraszam w imieniu swoim i organizatorów. ps. Ponieważ pojawiły się głosy, iż zlot się nie odbędzie wszystkich niedowiarków odsyłam do treści powyżej. Proszę przeczytać ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Serdeczne podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników zlotu. Najlepszy zlot na jakim byłem niesamowita atmosfera . Szczególne podziekowania dla dziewczyn które ciężko pracowały przy pikniku szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 E tam, same nudy... - super organizatorki - super organizatorzy - super organizacja - super logistyka - super uczestnicy - super pogoda Nudy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Byłem w niedzielę, praca nie pozwoliła mi być wcześniej. Poznawszy towarzystwo żałuje że nie mogłem być wcześniej. Niestety pracy nie zmienię Poza starymi znajomymi poznałem też nowych kolegów. Przyjechali koledzy z Gdańska, Elbląga, Bydgoszczy oraz ze śląska konkretnie z Klubu Modelarskiego w Bobrownikach. Pewnie nie wszystkich wymieniłem. Modele piękne Organizatorzy zapewnili wszystko co modelarzom do spotkania na pikniku jest potrzebne Pełna kuchnie z bardzo miłą obsługą. Panie "dwoiły się i troiły" aby zaspokoić apetyty braci modelarskiej. A było co jeść Pierwszy raz w życiu spróbowałem "gotowanych jajek w zalewie octowej" i muszę powiedzieć że bardzo mi smakowało Bracia z Bydgoszczy zgarnęli wszystkie puchary - Gratuluję ! To jest to co na takich spotkania cenię najbardziej to dyskusje i wymiana doświadczeń. Parę zdjęć ode mnie. Do zobaczenia na następnym spotkaniu ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Ogromne podziękowania za organizację tak dobrej imprezy. Jestem pełen uznania dla pani Marzeny oraz pozostałych osób pomagających w wyżywieniu tak licznej grupy ludzi, zajętych swoją pasją. Dzięki Wam spędziliśmy czas w rewelacyjnej atmosferze. Nagrody były bardzo bogate i brak mi słów, by opisać radość, jaką przeżywam z jej otrzymania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Organizatorzy V Zlotu serdecznie dziękują za miłe komentarze. Postaramy się nie obniżać poziomu podczas następnego zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Byliśmy, wszystko widzielismy, bardzo nam się podobało. Organizacja na 5 z duuuuużym plusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Podziękowania dla organizatora, oraz uczestników imprezy.Bardzo sympatyczna atmosfera.Podziękowania oraz pozdrowienia także dla miłych pań z punktu gastronomicznego,które często powiadały "co tak skromnie?" Po prostu ilość nagród onieśmielała.Z bratem mieliśmy przyjechać skromnie na jeden dzień, leczy taka super impreza, że zostaliśmy o jeden dzień dłużej.Nie byliśmy przygotowani na nagrody. Same zawody traktowaliśmy jak dobrą zabawę, a utrudnienie w postaci przeszkody, jako coś dla nas normalnego.Wróciliśmy mega zadowoleni.P.S. Ten wspominany trening na piłkę, to był żart.Już bardziej treningiem to można nazwać np nasze latanie nad drogą w lesie po ciemku Przykład od połowy filmikuhttps://youtu.be/Bofr8UwNw3o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 https://www.facebook.com/zdzirad/videos/3217138001637090/ Film pana Zdzisława miłego oglądania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Modelarze Sekcji Modelarskiej Aeroklubu Pilskiego serdecznie zapraszają w dniu 7 września 2019r. na "mały zlocik" -zakończenie sezonu. info- 607838562 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Hatowski Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Oczywiście kto ma ochotę to zapraszam w piątek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ja to mam prze....rane. Tym razem Dożynki Gminne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ja to mam prze....rane. Tym razem Dożynki Gminne. Adam dożynki gminy Jastrowie są 8 września od godziny 15 .00 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Adam dożynki gminy Jastrowie są 8 września od godziny 15 .00 . Ale te dożynki były w... 2018 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Tak zgadza się. Ze względu na to że naród na dożynkach bawi się prawie do białego rana, a syndrom dnia następnego jest bardzo dokuczliwy, w naszej gminie robimy to w sobotę. Wszyscy są zadowoleni Niestety nie ja ale tylko ze względu na to że omijają mnie takie spotkania. Niestety pracy nie zmienię, jestem z niej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Ogromne podziękowania dla Modelarzy Sekcji Aeroklubu Pilskiego za wspaniałą organizację "Małego Zlociku". Pomimo nieciekawych prognoz i ograniczonego czasu warto było (jak zawsze) do Was się wybrać. Aura spowodowała, że "loty" przeniosły się bardziej w rejon namiotu gastronomicznego, gdzie bardzo o Nas wszystkich zadbano - jeszcze raz wielkie dzięki za gościnę! Z mojej strony garstka zdjęć, niestety nie wszystkich udało mi się uchwycić: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Super fotki. Kurczę balans całkiem zapomniałem o tym spotkaniu. A dziś byłem w Pile i mogłem podjechać do Was. Jutro ponowny wyjazd z Czarnkowa do Piły. Niestety jutro czasowo ciasno będzie. Szkoda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi