endriuRC Opublikowano 28 Kwietnia Autor Opublikowano 28 Kwietnia Do zawodów w Zawierciu coraz bliżej wiec trzeba się uzbroić w samolot Sanitarny. Niestety zabrakło zielonej farby... musiałem zamówić na internecie. Czekam na wyposażenie z aliexpress. Mam nadzieję że zdążę na zawody z nim 🫢
endriuRC Opublikowano Środa o 08:30 Autor Opublikowano Środa o 08:30 Totalnie spokojny oblot przed głównymi ustawieniami pod zawody. Będę chciał spróbować 2 łopatowe śmigła 1
Jerzy Markiton Opublikowano Środa o 17:53 Opublikowano Środa o 17:53 Dynamika modelu robi wrażenie. Mógłbyś podać rozmiary i masę modelu ? Pozdrawiam - Jurek
endriuRC Opublikowano Środa o 19:15 Autor Opublikowano Środa o 19:15 Godzinę temu, Jerzy Markiton napisał: Dynamika modelu robi wrażenie. Mógłbyś podać rozmiary i masę modelu ? Pozdrawiam - Jurek Rozmiar 1m Waga ok 480g
Jerzy Markiton Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dzięki !!! Będę musiał wypróbować Twoje napędy, bo robią wrażenie ! Chodzi mi głowie Lampart..... Ale czy się zmieszczę w Twojej masie - czas pokaże. Pozdrawiam - Jurek
Rekomendowane odpowiedzi