Tomek G. Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Dzień dobry! Czy macie dostęp do strony Fotograficzny Rejestr Szybowców? Może została ona przeniesiona? U mnie mam informację: 403 Dostęp zabroniony A może to efekt jakichś nowoczesnych prywatyzacji lub innych walk plemiennych? Poszukuję zdjęć ZEFIR 4 (lub 3) którego model w skali 1:4 mam na warsztacie. Pozdrawiam
Viper Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca U mnie bitdefender zgłasza, że strona niebezpieczna, zablokowana dla mojej ochrony. Czyli pewnie nieaktualne jakieś certyfikaty bezpieczeństwa, albo rzeczywiście coś z nią z punktu widzenia bezpieczeństwa jest nie tak.
Tomek G. Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca Dziękuję za odpowiedzi. Próbowałem na Edge i na Firefox, niestety bez rezultatu. 403 Dostęp zabroniony Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do /galeria/ na tym serwerze. Forbidden You don't have permission to access /galeria/ on this server. Może to wynika z faktu że łączę się z zagranicy (F)? Jeżeli ktoś zna jakiś "sposób" na taka sytuacje, to będę wdzięczny.
zbjanik Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Zwróciłem się przed chwilą do Marcina Błusia, założyciela tej szacownej strony i pisze, że ograniczeń żadnych nie ma. Strona owszem, była niedawno krótkotrwałe dezaktywowana, ale już działa normalnie. Napisz co cię konkretnie interesuje, jak dalej nie będziesz miał dostępu, to można poszukać w twoim imieniu i przesłać mailem fotki.
Rekomendowane odpowiedzi