samolocik Opublikowano wczoraj o 13:49 Opublikowano wczoraj o 13:49 Cześć, mam do dyspozycji płytę depronu 1200x800x6mm oraz trochę balsy, sklejki i poniższe wyposażenie, które pozwoli na budowę czegoś o wadze do ok. 300g. Chodzi mi po głowie coś ala patyczak, albo coś wicherkowatego. Może Macie jakieś małe sprawdzone i proste w budowie konstrukcje? Chciałbym zadecydować co buduję dzisiaj pod wieczór. Pozdrawiam Piotr
Jerzy Markiton Opublikowano wczoraj o 18:56 Opublikowano wczoraj o 18:56 Ten akumulator słabo pasuje do kv silnika. Wejdź na RC-Network i poszukaj wątku Buschtrottel w modelach elektrycznych. Dużo fajnych filmików. Zbudowaliśmy kilka w modelarni i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Trochę przekracza Twoje założenia ale możesz w Corelu zmniejszyć ?
samolocik Opublikowano wczoraj o 20:35 Autor Opublikowano wczoraj o 20:35 Pooglądałem model Buschtrottel. Wygląda dobrze. Ale przeglądając nasze forum i niedokończony projekt Kolegi MASK nie wiem, czy na otarcie łez nie zrobię jakiś choć trochę podobny z płaskim kadłubem RWD-14. Poczyniłem pierwsze rysunki na podstawie zdjęć z konstrukcji Marcina (MASK) aby z grubsza złapać wymiary. Profil pewnie będzie KFM.
Jerzy_R Opublikowano wczoraj o 21:01 Opublikowano wczoraj o 21:01 Nieuport Oldtimer.pdf 150_A0__Nieuport Oldtimer.pdf 1 1
Rekomendowane odpowiedzi