Ulv Adamkiewicz Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dremel bez względu czy na barerię/akumulator czy zasilany z sieci, nie jest sprzętem złym, choć reklamowanie go jako szwajcarski scyzoryk jest przereklamowaniem. Osobiście używam mikronarzędzi 'Minicraft" . Nowe raczej nieosiągalne. Precyzyjna piła tarczowa ze stolikiem, frezarka, kilka rodzaji wiertarek z uchwytami od 0,1mm do 8mm. frezarka, szlifierka oscylacyjna, wyrzynarka, stojaki, również do frezowania. Imadełka, i wiele innych mikronarzędzi. Pasuje do niego osprzęt od Dremela. Sprzedawany był w sieci CSH. Sprzet bezawaryjny zasilany z transformatora z 3 wejściami w zakresie od 0-30.000 obr/min. Można nim obrabiać/ciąć wszelkie materiały, łącznie z nierdzewką. Część zestawu, którego bym nie zamienił na żaden inny. Lata 1989-1992 i nic nie nawaliło.
young Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu tyle żyje a nie wiedziałem o takim zestawie , ciekawe !
Ulv Adamkiewicz Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu 8 godzin temu, young napisał: tyle żyje a nie wiedziałem o takim zestawie , ciekawe ! W CSH było dostępne tylko kilka pozycji. Resztę przywiozłem ze szkolenia serwisowego w Idstein. Partnerzy z serwisu pomogli. Osprzęt, ok 2000szt pochodzi od oryginału Dremela. Praktycznie 100% asortymentu.
Rekomendowane odpowiedzi