Jakub wawa Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Nowy nadajnik Spektrum DXS i odbiornik AR631: mam problem z wyborem profilu (samolot). Włączam nadajnik z trymerami:prawy w górę, lewy w dół i prawym trymerem ustawiam Tryb samolot a leweym profil1. Wyłączam przycikiem bind. Ponowne włączenie pokazuje że ani tryb samolotu ani profil się nie zapisały i mam czerwone pionowe diody. Co robię nie tak?
Sroka Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego A poco takie "ruchy" w ustawianiu, posiadam kilka takich kompletow i nigy nie musialem takich "ruchow" wykonywac aby zaplanowac profil, moze cos nowego . Mirek.
pietrku Opublikowano Środa o 06:19 Opublikowano Środa o 06:19 Pytanie do użytkowników Spektrum, albo i niekoniecznie. Syn znajomej dostał dwa duże samoloty, które do uruchomienia potrzebują takiej aparatury. Gotowe do lotu, mają odbiorniki z bajerami, żyroskopem, telemetria itd. Jaki konkretnie model Spektrum teraz najlepiej kupić ( niezawodność, dobry stosunek jakość/cena ) bo bawią się z tym od dnia dziecka. Albo jakich unikać? Pomożecie ?
oki188 Opublikowano Sobota o 09:40 Opublikowano Sobota o 09:40 Wszystkie z drugiej serii DX8 G2, NX7e, NX6, NX8+, NX10+ muszą być zaktualizowane do najnowszego softu który obsługuje "Forward Programming" odbiorników. Jeśli podasz co za odbiorniki są zamontowane można powiedzieć więcej szczegółów. 1
pietrku Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu AR637T z AS3X/SAFE z telemetrią. Samoloty BNF potrzebujące tylko nadajnika do sparowania.
oki188 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu No no nowsze nadajniki jak podałem 9 kanałów https://www.olx.pl/d/oferta/spektrum-dx9-2x-turnigy-4000mah-lipo-nadajnik-aparatura-pilot-rc-CID88-ID1b4iWA.html 14 kanałów https://www.olx.pl/d/oferta/nadajnik-spektrun-nx6-prawie-nowy-do-modeli-rc-zdalnie-sterowanych-CID88-ID18YavP.html Te polecam oczywiście po aktualizacji softu do najnowszej wersji. Odbiornik 637T jest coprawda 6 kanałowy ale wymaga 7 i 8 kanału do sterowania funkcjami AS3X/Safe 1
Rekomendowane odpowiedzi