Swift Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nadzszedł czas, w którym nie lubiana i nie szanowana przez nas kura, jest najważniejsza, bo znosi jajka, bez których w zasdzie nie było by świętowania Wielkanocy. My kury nie lubimy, bo będąc ptakiem zmarnowała ona swój wrodzony talent i nie lata. My latać lubimy i życzmy sobie wysokich, szybkich i bezpiecznych lotów. Wszystkiego najlepszego. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Przyłączam się do tych życzeń i jeszcze życzę dużo dużo zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A co mi tam, tez zycze wszystkim wesołego jajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A ja deszczu w śmigus dyngus :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Rowniez zycze wszystkiego najlepszego... ... i dobrej pogody w te swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 będąc ptakiem zmarnowała ona swój wrodzony talent i nie lata.PP Ale przynajmniej nie musi obawiać się kretów chyba, że tych latających. Również dołączam się do życzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ...wszystkiego naj.... z okazji Świąt ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A ja wam wszystkim życzę miłych i bezstresowych świąt :chick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dołączam się egg: [krety też świętują więc można w Wielkanoc latać zapewne ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mokrych jajek ! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wychodzi mi na to, że są to świeta z okazji kury i jej jajek , z tejże okazji mocno upiększonych w różne esy-floresy. A może jednak to świeto wiosny, rozkwitłych bazi, kicajacych zajączków, młodych baranków i coraz zieleńszj zieloności na wszelakich badylach, łąkach i inszych wertepach? Niech się Wam święci mokre jajko i kolorowy dyngus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek529 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tak więc, stuknijmy się jajami , obyśmy wszyscy radośnie spędzili te święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wesołego alleluja. A o zajączku zapomnieliście, a nuż byliście grzeczni i wam coś przyniósł. Dla pewności radzę rano przejrzeć okoliczne krzaczki, jak nic nie znajdziecie to trzeba się będzie poprawić. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ... są to świeta z okazji kury i jej jajek... O żesz, ale jestem do tyłu - myślałem, że kogut :oops: Co to się na tym świecie wyczynia :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wszystkiego naj, naj.... z okazji Świąt i udanych lotów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam Szczęśliwego Nowego Ro... Łoj! To nie ta bajka! Zatem kolorowych jajeczek, pyszności na stole, dużo wody w poniedziałem i wszystkiego naj... naj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, radosnego wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół, obfitości na świątecznym stole, smacznego jaja, mokrego dyngusu, pogody ducha oraz Wesołego Alleluja Życzy wszystkim modelarzom z forum:Henry S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.