Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vesla Opublikowano 11 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 godzin temu No to czas się trochę pośmiać. Znalazłem ostatnio taką ciekawą stronkę z generatorami modeli 3D. https://makerworld.com/en/makerlab/printU?from=makerlab Zakładka printU. Trzeba się zalogować ale jest bezpłatna z ograniczeniami. Uploadujemy zdjęcie i generujemy model do druku 3D. Postanowiłem zrobić siebie jako pilota do modeli RC. Zamówiłem na ebayu za £5 google i pilotkę ze skóry z węża strażackiego. Zrobiłem sobie fotkę i po wygenerowaniu modelu puściłem na drukarkę. Model powstał na podstawie tej fotografii. Program generuje całą figurę ale na interesuje tylko popiersie. Teraz tylko pomalować. Myślę, że od biedy może być. Co o tym sądzicie? 6
robertus Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Fajne, przy okazji Cie ogoliło 🙂 1 2
Vesla Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Nie. Zarost został. Trzeba pomalować :-) 1
Andrzej Klos Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, Vesla napisał: ... Zamówiłem na ebayu za £5 google i pilotkę ze skóry z węża strażackiego. ... Czy mozesz podac link do tej pilotki, jakos nie moge jej znalesc.
Rekomendowane odpowiedzi