Skocz do zawartości

Radiomaster TX16S MK3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ktos z grona posiada sprzet jak w tytule? Do tej pory używam turnigy i10. Mam sporo odbiorników. Chciałbym przesiąść sie na radiomastera TX16S MK3 i tu zasadnicze pytanie: czy do tej aparatury pasuje moduł "4 in 1" z modelu MK2? Jakos nie moge sie doszukac konkretnej informacji, wydaje mi sie że do MK3 nie produkują takiego ustrojstwa. Nie chce pozbywac sie odbiorników z turnigy, bo siedzą w wielu modelach. Wiem, ELRS jest "zabudowany" w standardzie i mówi sie, że to przyszłosc. Mam pewne plany, aby równiez i z tego(ELRS) skorzystać A zatem, czy ktos z Was ma jakies wyczerpujące informacje na ten temat?

Dziekuję z góry.

Opublikowano

Radiomaster TX16S MK3 w każdej wersji tak jak poprzednie ma zatokę JR. Fakt aktualnie na stronie wersja LBT niedostępna, to samo dotyczy oryginalnego modułu 4in1 Radiomaster. Ale jeżeli masz starszy moduł 4in1 to będzie współpracował i nie musi to być moduł 4in1 Radiomaster.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.