hubert10 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Mianowice nie wiem co sie stalo ale ta wtyczka zasilajaca tam utknela uzywam to radio od 2 lat i nigdy tak nie mialem? O co chodzi? Nie jestem wstanie ani jej wepchnac ani choc na mm jej wypchnac probuje podwazyc itd pęseta zlapac ani rusz?! Rozebralem radio i tak ani rusz
robertus Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu tam ci sie kwas z baterii nie wylał, albo coś? Co to za nalot na wtyczce? 1
TomTech Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Zabezpieczone silikonem lub czymś takim, trudno się wyciąga taką wtyczkę chwyć jakimiś kombinerkami i delikatnie na boki i ciągaj. 1
hubert10 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Wlasnie ona tak byla zrobiona przez producenta zamiast koszulki termokurczu to jakas pasta izolacyjna? Finalnie wyszla jak zaczalem robic cos czego nie powinienem za kable zaczalem ja krecic lekko i wyskoczyla? Nastepnym razem bede kombinerkami Ale zawsze nje bylo z nia problemów Probowalem wczesniej z godzine pęseta albo igla podwazyc ale ani rusz
Rekomendowane odpowiedzi