hubert10 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Mianowice nie wiem co sie stalo ale ta wtyczka zasilajaca tam utknela uzywam to radio od 2 lat i nigdy tak nie mialem? O co chodzi? Nie jestem wstanie ani jej wepchnac ani choc na mm jej wypchnac probuje podwazyc itd pęseta zlapac ani rusz?! Rozebralem radio i tak ani rusz
robertus Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca tam ci sie kwas z baterii nie wylał, albo coś? Co to za nalot na wtyczce? 1
TomTech Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Zabezpieczone silikonem lub czymś takim, trudno się wyciąga taką wtyczkę chwyć jakimiś kombinerkami i delikatnie na boki i ciągaj. 1
hubert10 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca Wlasnie ona tak byla zrobiona przez producenta zamiast koszulki termokurczu to jakas pasta izolacyjna? Finalnie wyszla jak zaczalem robic cos czego nie powinienem za kable zaczalem ja krecic lekko i wyskoczyla? Nastepnym razem bede kombinerkami Ale zawsze nje bylo z nia problemów Probowalem wczesniej z godzine pęseta albo igla podwazyc ale ani rusz
Rekomendowane odpowiedzi