Kruszwiczanin Opublikowano Piątek o 17:38 Opublikowano Piątek o 17:38 Zakupiłem samolot Multiplex PARKMASTER PRO i przerosło mnie jego złożenie. Czy ktoś z kujawsko pomorskiego mógłby odpłatnie pomóc mi złożyć ten model?
pasi.grzegorz Opublikowano Sobota o 10:52 Opublikowano Sobota o 10:52 Podaj jakie kolwiek namiary do Ciebie , to ci pomoge .
Andrzej68IX Opublikowano Sobota o 12:32 Opublikowano Sobota o 12:32 Panowie, rozumiem szukać się w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie ..... ale w Kruszwicy😉
Ares Opublikowano Niedziela o 18:05 Opublikowano Niedziela o 18:05 Nie obraź się ale to prosty model , każdy przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. Trzeba tylko chcieć .
dziobak Opublikowano Poniedziałek o 13:13 Opublikowano Poniedziałek o 13:13 Dla niektórych ,złożenie szafki kuchennej ,to prostota ,a dla niektórych ,to wyzwanie życia, a jeszcze inni zlecają złożenie
Jerzy Markiton Opublikowano Poniedziałek o 20:05 Opublikowano Poniedziałek o 20:05 Jak się chce - znajdziesz sposób, jak się nie chce - znajdziesz powód..... Pozdrawiam - Jurek
Rekomendowane odpowiedzi