Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie . Zapowiada się rasowy akrobat.

Jak doprowadzisz projekt do końca zapraszam do Leszna w Sierpniu na zawody pucharowe Imac. W klasie Basic spokojnie można lecieć mniejszym modelem. W tym roku startował jeden zawodnik podobnym modelem niestety nie wiem z jakim rezultatem. Fakt ,że prawie wszyscy latają 2,7m ale to nic przecież możesz spróbować!

Opublikowano

Update.

Kadlub pomalowany natryskową szpachla (kopyto) i prace przy skrzydlach. Spływy przelaminowane tkaninką 24g/m aby je usztywnić.

20260913_160513.jpg

20260913_160349.jpg

20260913_160338.jpg

17893088907396917363038508072889.jpg

• Lubię to 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Bardzo ładnie i co ważne szybko budujesz. 

Chciałbym tak potrafić bo u mnie jest albo szybko albo ładnie........dlatego wybieram opcje ładnie bo nie lubię partactwa no ale wtedy jest niestety długo.

A ty rach, ciach i zrobione, sacun.

Opublikowano
9 godzin temu, Grzesiek napisał:

Dziekuję bardzo Arku.Buduje jak buduje ja wiem czy szybko.Staram sie sukcesywnie pare godzinek dziennie posiedzieć.

No widzisz a mnie brak systematycznosci tydzien nie robie nic a potem np. siedzie 5lub 7h i nadrabiam a i tak robota się przeciąga.

Ale fakt faktem że ostatnio jak tylko jest lotna pogoda to staram sie latać i trenowac pilotaż a to też ważne🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.