Marcinmb Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Motylasty, chwile mnie nie bylo na forum a ty tak oblicze swoje zmieniles no niepoznalbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Motylasty, chwile mnie nie bylo na forum a ty tak oblicze swoje zmieniles no niepoznalbym no wiesz - kobieta zmienną jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Alez taka przemiana..Gratulacje dla chirurga :devil: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie ... no to jest pierwszy raz w historii, kiedy motyl zamienia się w poczwarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Bo to tak jakoś samo wyszło, przy okazji remontu domu postanowiłem ( sorry POSTANOWIŁAM ) i ze sobą w końcu cos zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 no wiesz - kobieta zmienną jest MAMUSIA???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie ... no to jest pierwszy raz w historii, kiedy motyl zamienia się w poczwarkę Aż strach się bać co będzie dalej :shock: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 No bo chodzi o to że fajnych lasek to tu na forum naszym praktycznie nie było. Ale wam szczerze powiem że, stringi to mnie w d.... uwierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 no normalnie gdyby nie to że aktualnie jestem po 0,5l gorzałki bo bym chichoał jak nie wiem co ale spoko. Po drugie moja żona nie chodzi ze mna na lotnisko (chyba musze kupic jej SL II) ale z tym nie mam problemów pełna swoboda tylko brak czasu ! (oznajmiam ze jestem 2,5 roku po ślubie) i jako że moja żonka jest mądra to powinna odejść ode mnie po 7 latach i wymienić na lepszy model (nie RC) PS czyżby kolega motylasty został trans.... ? żeby życie miało smaczek raz kobieta raz chłopaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 żeby życie miało smaczek raz kobieta raz chłopaczek Kradniesz mi dywize. Mam dziewczyne, żone - Motylek i kochanka Utopia aka KLATA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 diem spoko ! póki to ja nie jestem ten chłopaczek to nie ma porblemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 przy okazji remontu domu postanowiłem ( sorry POSTANOWIŁAM ) i ze sobą w końcu cos zrobić. Jak widac - niestety operacja sie nie udala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 btw. Motylko widze ze duzo czasu masz cos. POLATAMY cos jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 przy okazji remontu domu postanowiłem ( sorry POSTANOWIŁAM ) i ze sobą w końcu cos zrobić. A to w tym celu tyle tej gładzi gipsowej kupowałeś (aś)? :shock: :roll: :devil: Nie wszystko jak widać trafiło na ściany :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 diem, ...u nas, żartobliwie, mówi się: "Idę (z modelem/samolocikiem) się puszczać" - może byłoby trafniejsze??? :wink: Co to się narobiło; przy okazji remontu MOTYLAST(A) przebudowana, otynkowana, zarośnięta.... :shock: A kazania gdzie, ja się zapytowywuję, no gdzie? Teraz z kazań to już chyba :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A kazania gdzie, ja się zapytowywuję, no gdzie? Teraz z kazań to już chyba :ass: Spokojnie Karolu, ambona już czeka :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 a wszystko zaczeło się od wewnętrznego rozdarcia potem była zmiana "umaszczenia" dalej to już gładko poszło ... tylko czasem panbozia patrzy i szuka sensu w stworzeniu istoty marnej zwanej człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ...na tej pierwszej fotce, to chyba najpierw było darcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Krzysiu aś dowalił tymi fotkami do pieca, to ja się tu na fajną laskę kreuję a Ty wywlekasz jak z szamba najczarniejsze strony mojej bytności To może i resztę fotek zapodaj Jaki jest koń każden jeden widzi, ci co mnie osobiście znają wiedzą że z głową u mnie nie tak, a reszta tylko mnie o to podejrzewa. Oki tak wyglądam w powiększeniu obecnie na codzień. służbowo tak : i tak tak będę wyglądał za jakieś mam nadzieje 30 lat później tak a jak pierwszy raz stringi zakładałem to wyglądałem tak : A teraz czekam na wypowiedź jakiegoś psychiatry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jak zobaczylem sluzbowo to poskladalem sie ze smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.