msegen Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A teraz czekam na wypowiedź jakiegoś psychiatry Koleżanko Motylasta Masz zbyt równo pod sufitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jaki jest koń każden jeden widzi, ci co mnie osobiście znają wiedzą że z głową u mnie nie tak, a reszta tylko mnie o to podejrzewa. wolę nie wiedzieć co mówią o mnie za plecami :mrgreen: zresztą tych co za plecami zawsze miałem za nic :twisted: to mogę być wariat nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A ja już myślałem , że nawiedziła nas na forum jakaś kobieta ( no cóż niezbyt wyględna .. ale zawsze). :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.