ertman_176 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Normalnie już kombinuje nowy model Zobaczymy może w nastepny weekend to powtórzymy Wyszło 69km od domu na zbocze ... Nie tak daleko Zejść na dół można {i przezyć } ale trzeba uważac na dziekie róże {ała} Ogółem to jak uporałem sie z modelem{długo by opowiadać} to niechciałem wcale odjerzdzać ... Normalnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja was tylko ostrzegam !! !! Przenieście to zbocze bliżej mnie bo będzie źle :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Lepsza propozycja Lepiej Ty się lepiej zbocza przenieś Myślę że u góry można by było fajny namiocik wywalić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jak ja was nie kocham cholerniki jedne Nie dość że mam blisko to jeszcze nie mam czym latać. Ale jeszcze troszkę :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja dorzucam kilka fotek z dzisiejszego latania electrona i ertmana: Ja nie latałem, bo microlotek okazał się za lekki i miał za cienkie popychacze lotek. :oops: Naiwniak myślałem, że wystarczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To nie kaptur {4 zdj od dołu} To kto przyjeżdza w nastepny weekend ?? A tak na marginesie - spróbujcie wziaść model, ustać na krawedzi, spojrzeć w dół i rzucić model ... BEZ SZANS :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To kto przyjeżdza w nastepny weekend ?? Jak macie wolną aparature dla mnie to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jezeli pojdzie wszystko po mojej mysli to bede mogl ci na loty pozyczyc Focusa 4 ( dla kielnta ale on ja dostanie dopiero za miecha). Super fotki i super latanie Ja za tydzien napewno bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja już myślę o jakimś skrzydełku na to zbocze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 jak powieja dobre wiatry z Poczta Polska to ja pojawie sie na zboczu z Endurancem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 -==PEGAZ==-, a przygarniesz mnie na nocleg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A nie będzie Ci przeszkadzać mruganie diodek i lekki szum wiatraczków z serwera oraz buczenie pompki od akwarium ? Jak nie, to zapraszam. Jakaś prycz się znajdzie w mojej skromnej chatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 -==PEGAZ==-, jeśli to nie garaż, albo piwnice ze szczurami to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To widze że sie zabawimy w ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 -==PEGAZ==-, jeśli to nie garaż, albo piwnice ze szczurami to pasuje spoko ... to jak na prawdę mam się Ciebie spodziewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To widze że sie zabawimy w ten weekend Jak skończe model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Super góreczka i też całkiem blisko mnie jak by nie Wisła to rzut beretem Podoba mi się a co najważniejsze jest na dokładnie przeciwne wiatry niż te zbocze w Nowem :) wygląda na to iż prawie w każdą pogodę można latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Obawiam się, że będę musiał odpaść z latania ... samochód mi siadł i nie wiem, czy uda się go zrobić do weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Nie takie rzeczy sie robiło Ja moge podjechać albo jeżeli bedzie mógł to Wojtek podjedzie I o ile zechce ... TAk na marginesie Byłem z kolegą na MŚ w gdyni { jako zawodnik w jachtach RC} i po głebszym zastanowieniu kolega stwierdził że musi wziąść inny model ... Tyle że został w domu - w Opolu ... Wykonał pare telefonów, zasponsorował koleżance wakacje w gdyni i model przywiozła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 hehe Pegaz z dojazdem nie ma problemu - moge Ciebie wziac ale w drodze bedziesz trzymal skrzydlo pelikana ( normalnie musze rozkladac siedzenie) Dostalem dzisiaj serwa do motoszybowca wiec wizja ze sie z nim zjawie jest bardzo realna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.