jędrek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam wszystkich Nazywam się Andrzej Kobyłecki, lat 47. Mieszkam w Słupsku. Modelami RC latam ponad 30 lat a modelarstwem zajmuję się kilka lat dłużej. Aparatura MC-24 i Super-exzellent 5016F (oryginalny JR , już dobrze pełnoletni ale nadal sprawny), Preferuję budowę modeli własnego projektu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam!!! O ile sie nie mylę to z pana planów zbudowałem kilka modeli;) Między innymi "Agat" na którym uczyłem sie latać. Modelik lata do tej pory;) Bardzo sie ciesze, że dołączył pan do tego forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witamy :jupi: Super ze pan tu jest :twisted: Akurt dwóch na forum robi Gryfusia ...ja i kolego diakon Niech pan zapełni dział "moje modele" :devil: Moze ma pan ma komputerze plany swoich szybowców które zamescił pan w modelrzu? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam .Mam Prymusa wykonanego wg.Pana projektu powiększonego do 1500 mm, silnik 6.5 ccm.Niedługo oblot.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witamy w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam Widze że forum rośnie coraz bardziej w doświadczoną siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 a tak BTW to skąd sie Pan dowiedział o forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witamy w naszym gronie modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam Forum czytam w zasadzie od początku. Adres znalazłem gdzieś w necie, nie pamiętam gdzie, no i postanowiłem się włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Fajny model w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Cześć Andrzeju, widzę że wkrótce ekipa słupska będzie w komplecie na forum . Miło Was tu widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Szczecin wita Słupsk. Mam nadzieje że jakieś planiki z czasem będą udostepnione szerszej publice Artur :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Normalnie niedługo cała elita modelarstwa bedzie tutaj z nami Witam p. Andrzeju Pozdrowienia dla Słupska i okolic Jak bedzie sie pan widział z panem Janem Piaseckim to go pan od Iławy pozdrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam Pozdrowię moloportowe jak tylko się zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.