ertman_176 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tylko w jakiej formie ?? Myśłe że to niezła robota dla admina {żeby spisywał do jednego postu} ... Ertman_176 40 mhz 50 53 58 84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Więc zróbmy tak !! Zakładam w RÓŻNYCH nowy temat NASZE KANAŁY zamykam go i przyklejam. Będ ego edytował na bierząco. Wy wpisujcie tu swoje kanały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 podwieś tu a ertman niech edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tomek 35Mhz 64,68,69,71,72,78,79 Multiplex EVO 9-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Chcecie statystykę robić? Przecież to ma znaczenie w 98% tylko lokalne. To ma sens dla lotniska, ew. małej miejscowości, ale dla np. Warszawy sensu już nie ma IMHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Piotrek 8) 35 MHz kanał 65( narazie tylko jeden ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Krzysiek Jak chcą się bawić to niech robią. Dla mnie ma to sens że zamiast szukać po kwarcach za każdym razem to zerknę i wiem co mam . Zresztą dla mnie forum to ogólnie duży notatnik. Jak mam coś w Łosiu poprawić to zamiast szukać folderu ze zdjęciami Łosia (chyba coś ponad 250 zdjęć) to zerkam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jarek 40MHz - 51-kanał (na razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Chyb anie ma zastrzeżeni do prowadzonego wątku NASZE KANAŁY ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ja się tylko pytałem o elementarny sens tego wątku. Ale szczęśliwie nie ma formalnego imperatywu działania racjonalnego, czego nasze hobby jest widocznym przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 kojot, ja sądze że to dobry wątek Zamierzam się spotkac na latanku w Grudziądzu. Więc wiem kto jakie ma kanały i widze konflikt No chyba że ktoś nei widzi nic poza czubkiem swojego nosa i nie spotyka się na lotnisku z kolegami z forum A swoją droga mam madzieje że spotkam ciebie w lato w Pażniewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Motylku - przykład chcesz polatać w Parzniewie, rzucasz okiem na kanały 2-3 osób, które są uczestnikami tego forum. Ale nic nie wiesz o pozostałych 25 lataczach z lotniska. Ja twierdzę, że to zestawienie użytkowanych kanałów dla 400 osób z całego kraju nic nie wnosi. Tylko tyle. Jak łatwo stwierdzić, dla np. naszego lotniska publicznie dostępne zestawienie używanych kanałów jest prowadzone. A konflikt kanałów załatwia się ustaleniami na lotnisku. Bo co? Dokupisz kwarców przed wyjazdem? Będziesz znać zajętość kanałów CAŁEJ ekipy z Grudziądza? PS. Spotkasz, spotkasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Krzysiek to akurat Pażniew ma swoją tablice, bo Pażneiw to jako takei lotnisko. Ale jesli będe chciał polatac z Tomkiem?? To widze jakie ma kanały itp. Zawsze można się jakos przygotować z kwarcami. Albo potraktować wątek jako notes Nieważne co i jak nie jest to wielki wkład i uciążliwość co by taki wątek prowadzić więc niech będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Elektron 35 Mzh 67k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No to też podam swoje kanały od 60 do 293 a w użyciu 71, 80, i nielegalne 288 i 290( może nie powinienem się przyznawać) Poprostu synteza !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Bardzo dobry pomysł z tabelą 8) , mi się to podoba . Ja mam jak w podpisie kanalik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OO7 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 35Mhz K.69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Sanwa VG6000 kanał 67 35Mhz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Heja!!! voltariel - 35MHz, kanal 66 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja mam kanał 645 36Mhz Ktoś ma ochotę ze mną polatać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.