Skocz do zawartości

Tabela Kanałów

ertman_176

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc zróbmy tak !!

Zakładam w RÓŻNYCH nowy temat NASZE KANAŁY zamykam go i przyklejam. Będ ego edytował na bierząco. Wy wpisujcie tu swoje kanały.

Opublikowano

Chcecie statystykę robić? Przecież to ma znaczenie w 98% tylko lokalne. To ma sens dla lotniska, ew. małej miejscowości, ale dla np. Warszawy sensu już nie ma IMHO.

Opublikowano

Krzysiek Jak chcą się bawić to niech robią.

Dla mnie ma to sens że zamiast szukać po kwarcach za każdym razem to zerknę i wiem co mam .

Zresztą dla mnie forum to ogólnie duży notatnik.

Jak mam coś w Łosiu poprawić to zamiast szukać folderu ze zdjęciami Łosia (chyba coś ponad 250 zdjęć) to zerkam tutaj :D

Opublikowano

Ja się tylko pytałem o elementarny sens tego wątku. Ale szczęśliwie nie ma formalnego imperatywu działania racjonalnego, czego nasze hobby jest widocznym przykładem :P

Opublikowano

kojot, ja sądze że to dobry wątek :) Zamierzam się spotkac na latanku w Grudziądzu. Więc wiem kto jakie ma kanały i widze konflikt :D No chyba że ktoś nei widzi nic poza czubkiem swojego nosa i nie spotyka się na lotnisku z kolegami z forum :D

A swoją droga mam madzieje że spotkam ciebie w lato w Pażniewie :D

Opublikowano

Motylku - przykład chcesz polatać w Parzniewie, rzucasz okiem na kanały 2-3 osób, które są uczestnikami tego forum. Ale nic nie wiesz o pozostałych 25 lataczach z lotniska. Ja twierdzę, że to zestawienie użytkowanych kanałów dla 400 osób z całego kraju nic nie wnosi. Tylko tyle. Jak łatwo stwierdzić, dla np. naszego lotniska publicznie dostępne zestawienie używanych kanałów jest prowadzone.

A konflikt kanałów załatwia się ustaleniami na lotnisku. Bo co? Dokupisz kwarców przed wyjazdem? Będziesz znać zajętość kanałów CAŁEJ ekipy z Grudziądza? :lol:

PS. Spotkasz, spotkasz...

Opublikowano

Krzysiek to akurat Pażniew ma swoją tablice, bo Pażneiw to jako takei lotnisko. Ale jesli będe chciał polatac z Tomkiem?? To widze jakie ma kanały itp. Zawsze można się jakos przygotować z kwarcami. Albo potraktować wątek jako notes :D

Nieważne co i jak nie jest to wielki wkład i uciążliwość co by taki wątek prowadzić więc niech będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.