pawel4090 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Marku, bardzo ciekawy pomysł , efekt świetny i doskonały. Jedynie co mogę zauważyć to efekt byłby lepszy jakby model latał wolniej. Czyli na koniec, moje gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 kilka foteczek z oblotów wersji "surowej" a potem "pseudofinalnej" lądowanie na klapach: a tak wyglądał miesiąc później: wszystkie fotki: http://picasaweb.google.com/1marekR/Dromader_prototyp_obloty?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Full real!! Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Oczarowałeś mnie tymi fotkami, coś pięknego, tylko pilota wsadzić za stery...moje gratulacje, piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No, to prawda. Trzeba przyznać, że zdjęcia pierwsza klasa :faja: Model wygląda bosko. Naprawdę miło się patrzy na Twoje modele i relacje -BOMBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam. :shock: Nie ma co, Makieta. Marku robisz naprawdę piękne modele. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Jeszcze mu pilota wstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 prace trwają ale póki co - obejrzyjcie znaleziony w sieci filmik o prawdziwych Dromaderach - warto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Marku-jesteś zboczony. Gdyby Polska miała takich (jak Ty) zboczeńców w rządzie , to ....... Super - brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sch0te-4- Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kiedy będzie marku pokaz zrzutu mąki z dromadera (jakiś filmik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ech... mam wyciete prawie wszystko -ale jkaoś straciłem przypięcie do tego modelu... musi trohe odczekać na półce za dużo projektów pootwierałem i teraz połowa rzeczy stoi-a w zasadzei leży.. plan na ten tydzień to dokńczenie zestawów RWD5 i An2 z przestzrennymi skrzydłami wracając do dromadera rozważam zrobienie prostego zestawu- bez malowania - tak żeby była baza do wykonania modelu warto- bo lata pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 "]Kiedy będzie marku pokaz zrzutu mąki z dromadera (jakiś filmik) Nad ogniskie proponuję, bedzie extra widowiko :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nad ogniskie proponuję, bedzie extra widowiko A widziales samolot gasniczy co podsyca ogien? Bo efekt bedzie taki jakbys zrzucil benzyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nad ogniskie proponuję, bedzie extra widowiko A widziales samolot gasniczy co podsyca ogien? Bo efekt bedzie taki jakbys zrzucil benzyne Toż o to właśnie ppompce chodziło :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cytat:Nad ogniskie proponuję, bedzie extra widowiko A widziales samolot gasniczy co podsyca ogien? Bo efekt bedzie taki jakbys zrzucil benzyne A widziałeś kiedyś prawdziwy samolot, co kręci 3D 2m nad ziemią :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenin Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Podoba mi się ten dromader może się z nim umowie :twisted: ile będzie kosztował zestawik @ups chyba reshfresh tematu zrobiłem sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 hehe to chyba mój najdłuższy projekt ciągnał sie za mną ze 3 lata... ale zostałem w końcu zmobilizowany przez jednego z forumowiczów i powstała pierwsza partia seryjnych "Dromaderków" rozp 1,4m --ale rozbieralne skrzydło (oddzielane końcówki) makieta silnika do sklejenia z czarnego epp przeszklenie kabinki etc więcej wieści wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Fajna skala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ja bym chętnie zbudował dromadera ale jako porządną makietę a to dla tego ze te samoloty wyjątkowo się zasłużyły dla naszego regionu podczas pożaru stulecia w sierpniu 1992 roku w Kuźni raciborskiej, Rudach raciborskich i okolicach spłonęło wtedy prawie 1000 ha lasu kilkanaście wozów strażackich i niestety dwoje strażaków zostało zaskoczonych przez ogień i spłonęli żywcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Fajna skala Jak to ktoś kiedyś na forum napisał " tak do sutów sięga" to już fajna skala. A tak poważnie - bardzo ciekawy projekt. Sam jestem nim zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.