Artur Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Tomek dokrecil mi maly filmik, mysle ze widac co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Coś dzisiaj Artura korciło do kręcenia akrobacji i trudno mi było za Sharkiem nadążyć. Zazwyczaj Artur lata nim dużo spokojniej. Może to nowe paliwo tak nań podziałało. Bo silnik pracował w Sharku obłędnie fajnie i z dostojnego 2-płata zamienił się Shark w pełnego akrobata ! I to na full trzeźwo!!! :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Dołączę się do gratulacji :jupi: Porządna, solidna, czysta robota i sporo serca. I w 100% Twój. Moje szczere gratulacje PS. Tak mi się podoba, że chciałem ściągnąć plan, ale link na str. 8 nie działa :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 A tu Artur dumny z kolejnego świetnego lotu swoim Sharkiem Jest też świetny film ,ale nie mam ochoty go obrabiać, niech przygotuje go Artur . Pewnie w niedziele się spotkamy i mu go przegram 122Mb . (ale da się upchnąć do 3,4 i całkiem nie źle będzie dalej widać) A przy okazji to Shark świetnie sobie radzi z lotem odwróconym-nie wymaga żadnego trymowania ze strony pilota- będę musiał go wziąć swoje łapki :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 link do planu poprawiony, wiem ze kilka osob go pobralo ale niewiadomo mi nic aby ktos budowal http://www.ponton.easycom.pl/modele/Shark.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jaki silnik 2-takt uciągnął by takie cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 tu siedzi Super Taiger 71 czyli 11,5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.