pacek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 o kurcze, :shock: chyba nie do końca zdawałem sobie sprawe ze skali Twego przedsięwzięcia. Jeszcze raz wielki szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Robi duże wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wspaniale to wygląda. Widać ogrom pracy i efektowny model. Moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam Modelik jest gotowy, czeka na chętnego Pilota. Czekam na oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek v12 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Taki model to bym trzymał nad łózkiem i bał sie puścić na niebo Ale jak w locie bedzie pieknie sie prezentował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Taki model to bym trzymał nad łózkiem i bał sie puścić na niebo Taki duży nad łóżkiem? Ja bym się bał, ze mi na głowę spadnie Ale model piękny, piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam Chyba w związku z kryzysem w Grecji mój zleceniodawca nie odzywa się. Dlatego chcę go sprzedać dobremu modelarzowi za rozsądne cenę. Wszystko na priv. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcze Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Osobiście uważam że to arcydzieło powinno zostać w kraju! Życze Panu takiego klienta dzięki któremu będziemy mogli oglądać go wszyscy na różnego rodzaju zlotach, piknikach i zawodach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja naprawdę chcę go sprzedać. Co do ceny to dogadamy się. Teraz robię Bücker 133 Jungmeister 1;2, też nie dla siebie tylko dla kogoś z Was kto chciałby go mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Teraz robię Bücker 133 Jungmeister 1;2 Witam,można prosić foto tego giganta :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam Jest tu Ktoś Który by chciał mieć PZETELKA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam Jest tu Ktoś Który by chciał mieć PZETELKA ? Myślę, że chcieć to by nie jeden chciał ale mało kogo będzie stać na taki model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Z ust mi to wyjąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam Chciałbym jeszcze raz zaoferować PZL-ka Buduję nowy samolocik i "brak" mi wolnej kasy. Pod przymusem sprzedam PZL-ka za rozsądną cenę . Czekam na oferty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Polecam Allegro bo tak się możesz nie doczekać żadnej oferty... a fajnie by było zobaczyć kolejne dzieło. Albo rzuć kwotę bo na razie działa to chyba na zasadzie: "o w mordę ale wielki model to i cena odpowiednia" i odstrasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 udało się znaleść szczęśliwego nabywcę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witaj Niestety jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 może mógłbym się wprosić na obejrzenie na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zapraszam, informacje na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 mam nadzieje, że dam radę w przyszłym tygodniu, dziękuję za zaproszenie, dam znać z wyprzedzeniem Pozdrawiam Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.