wojcio69 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam Pochwalę się kolejnym filmikiem Juniora. Tym razem nie z pokładu modelu ale dzięki koledze z pracy możecie zobaczyć jak wygląda moje latanie z pozycji widza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi_f Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Też kończę Juniora. Po oglądnięciu tego firmu stwierdzam, że jego zakup to był dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Hmmm...,zaraz po zapisaniu się do tego forum wspominałeś o niedowładzie jednej ręki, ale nie sądziłem, że nie możesz sie nia posługiwac. Złożenie szybowca (Twojego Juniora) jedną ręką to nie lada sztuka, no ale wspomagasz sie nogami. Ale złączki elektryczne..., to przerasta moje wyobrażenie. Ja posługując sie dwoma sprawnymi rękami mam problemy. Poniewaz jestem kiepskim pilotem, nawet nie próbuje dociec jak sterujesz modelem. Brawo, jeszcze raz brawo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tomek nie taki diabeł straszny jak go obsmarowywują. Potrzeba matką wynalazków i na pewno znasz to z "własnego podwórka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 No Wojtek super loty, zapytam jeszcze czy do sanwy dodają takie fajne smyczki(mam nadzieje że z dodatkowym wyposazeniem)... Jeżeli tak to jutro lece kupic sanwe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Taaak, dają do sanwy... paragon z kasy fiskalnej :wink: Smycz mam od oooo! a może i dłużej. Chyba z 1,5l bolsem ją dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Pelen podziw.Jednak latanie ma cos w sobie , ze jak sie chce latac to nie ma takiej przeszkody ktorej nie mozna ominac.Gratuluje lotu.Fajna muzyczka do tego filmiku :wink: Edit. Obejrzalem rowniez filmiki z pokladu. Masz moje osobiste zaproszenie na forum www.rc-cam.info Bardzo mi zalezy abys umiescil tam swoj film (moze kilka) Taka postawa pilota i osiagniecia musza motywowac. Serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam Peter - prosisz i masz. Czekam na aktywację konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wojcio69 - szacunek!! lub "chapeau bas" jak mawiaja Zabojadzi! Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam,jestem pełen podziwu,fajny filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.